Hande Erçel Kaan Yıldırım’ı itiraf etti

Güzel oyuncu Hande Erçel, kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile alakalı sorulara yanıt verdi..

Hande Erçel Kaan Yıldırım’ı itiraf etti
Yayınlama: 28.04.2022
A+
A-

Kerem Bürsin’i hemen unutan Hande Erçel, geçtiğimiz hafta Yıldırım ile Londra sokaklarında yakalanmıştı.

Önceki gün Etiler’de objektiflere yansıyan Hande Erçel, kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile alakalı sorulara yanıt verdi. Erçel, ‘Ben çok iyiyim. Her şey yolunda’ diyerek Yıldırım ile ilişkisini doğruladı.

Kerem Bürsin ile yollarını ayıran Hande Erçel, kısa bir süre sonra Hadise’nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım’la yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyordu.

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre; iddiaların ardından Hande Erçel, Etiler’de görüntülendi.

Birlikteliğini doğruladı
Artık Yıldırım ile birlikteliğini saklamaktan çekinmeyen ünlü oyuncu, “Ben çok iyiyim. Her şey yolunda.” diyerek, ilişkisini doğruladı.

Hande Erçel, Kaan Yıldırım ile gerçekleştirdiği Londra turu için ise, “Bu aralar biraz tatil yaptım. Çok keyifliydi.” demekle yetindi. Daha sonra otomobiline yönelen Erçel, hızla oradan ayrıldı.

“Şimdi konuşmayalım” demişti
Ünlü oyuncu, geçtiğimiz hafta gazetecilerin, “Kaan Bey ile aşk yaşadığınız doğru mu?” sorusuna kaçamak cevaplar vermişti.

Hande Erçel, “Bu konuyu şimdi konuşmayalım lütfen. Daha güzel bir zamanda sohbet ederiz.” demekle yetinmişti.

Birlikte görüntülenmişlerdi
2019’da ‘Halka’ adlı dizide rol arkadaşı olan Kaan Yıldırım ve Hande Erçel, daha önce Emirgan’daki bir mekanda eğlenmişti. Gece boyu samimi oldukları görülen çift, çıkışta Yıldırım’ın otomobiline yönelmişti.

Gazetecilerden kaçamadılar
Aynı otomobile binen ikili, basın mensuplarına görüntü vermemek için hızlıca Hande Erçel’in Beykoz’daki evine doğru yol almıştı. Anadolu Yakası’na geçerken çevirmeye yakalanan çift, kameraları görünce şaşkınlıklarını gizleyememişti.

Kendilerini görüntüleyen basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan ikili, daha sonra Hande Erçel’in evine gitmişti. Hande Erçel, muhabirleri görünce yüzünü çevirmiş ve çift, soruları yanıtsız bırakmıştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.