Özcan Deniz’den ilk açıklama geldi!

Şarkıcı Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde modacı sevgilisi Samar Dadgar ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu.

Özcan Deniz’den ilk açıklama geldi!
Yayınlama: 28.01.2023
A+
A-

Özcan Deniz, 2018’de evlendiği ve oğlunun annesi Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ayrılığın ardından Aktan, şiddet gördüğü iddiasıyla ünlü oyuncuya dava açmıştı. Şiddet davasından beraat eden Deniz, kısa bir süre sonra modacı Samar Dadgar ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

SESSİZ SEDASIZ EVLENDİLER

20 Ocak’ta sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan ikilinin, sessiz sedasız dünyaevine girdiği ise geçtiğimiz günlerde öğrenilmişti. Çift, balayı için Dubai’yi tercih etmişti.

“SENİ SEÇİYORUM”

Samar Dadgar, evlilik haberlerinin yayılmasının ardından gelinlikli bir pozunu paylaşmış ve şu mesajı yazmıştı:

Seni seçiyorum… Ve tekrar, tekrar seni seçeceğim! Hiç duraksamadan, şüphe etmeden her kalp atışında… Seni seçmeye devam edeceğim! Ve yüzlerce dünyada yüzlerce hayat içinde, gerçekliğin her türlüsünde seni seçerdim. Seni bulurdum kocam.

 

“İLLA NİKAH MASASINA MI OTURMAK LAZIM?” DEMİŞTİ, TÖRENE KATILMADI

Öte yandan Özcan Deniz’in bu evliliğe karşı çıkan ve daha önce konuyla alakalı, “İstemiyorum” yorumunu yapan annesi Kadriye Deniz, düğün törenine katılmamıştı.

Deniz, geçtiğimiz aylarda, “Oğlunuzun evlenmesine sıcak bakıyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı vermişti:

Özcan da duysun bunu; evlenmesini istemiyorum. Bir tane çocuğu var. Kız arkadaşıyla mutluluklar diliyorum. Ama illa nikah masasına mı oturmak lazım? Belki böyle konuşmam kız arkadaşının gücüne gidebilir, bilmiyorum. Ama istemiyorum.

 

“İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”

Tüm bunların ardından Özcan Deniz ve eşi Samar Dadgar, gittikleri Dubai tatilinden döndü. İstanbul Havalimanı’nda görüntülenen ve mutlulukları yüzlerinden okunan çift, “Dostlarımız ve aile arasında küçük bir tören tercih ettik. Teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için” dedi.

Özcan Deniz, annesinin bu evliliği istememesi ve nikaha katılmamasıyla ilgili sorulara ise “Ailevi sorunlarımız aile arasında kalıyor ve kalacaktır. Teşekkür ederiz arkadaşlar. Cumartesi gecesi sahnem var diye erken döndük” cevabını verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.