Arkadaşının sevgilisine tecavüz etti!

Ailesiyle polis merkezine başvuran 19 yaşındaki Ayşegül, sevgilisinin erkek arkadaşının kendisine tecavüz ettiğini öne sürerek şikayetçi oldu. Genç kız, rapor için hastaneye sevk edilirken, polis Ayşegül’e tecavüz etmekle suçlanan Taner’i yakalayarak sorguya aldı. Sorguda suçunu inkar eden Taner, Ayşegül’e tecavüz etmediğini kendi arzusuyla birlikte olduklarını öne sürerek kendisini şöyle savundu : ”Ayşegül’le bizi arkadaşım Mehmet […]

Yayınlama: 19.01.2018
A+
A-

Ailesiyle polis merkezine başvuran 19 yaşındaki Ayşegül, sevgilisinin erkek arkadaşının kendisine tecavüz ettiğini öne sürerek şikayetçi oldu.



Genç kız, rapor için hastaneye sevk edilirken, polis Ayşegül’e tecavüz etmekle suçlanan Taner’i yakalayarak sorguya aldı.



Sorguda suçunu inkar eden Taner, Ayşegül’e tecavüz etmediğini kendi arzusuyla birlikte olduklarını öne sürerek kendisini şöyle savundu :



”Ayşegül’le bizi arkadaşım Mehmet tanıştırdı. Mehmet, Ayşegül’le öylesine takıldıklarını ve ciddi bir niyeti olmadığını söylüyordu. Zaman zaman üçümüz birlikte takılırdık, o sırada Ayşegül’e karşı bir şeyler hissetmeye başladım.



O gece bunları konuşacağımı söyleyerek Ayşegül’ü evlerinin arkasındaki parka çağırdım. Parkta sohbet ederken Ayşegül benden bira istedi. Bira içtikten sonra aramızda elektriklenme oldu. Biraz öpüştükten sonra ağaçların altında sevişmeye başladık. O sırada Ayşegül, bakire olduğunu belirterek daha fazla ileri gitmememizi istedi. Bunun üzerine ters ilişkiye girdik.



Ayşegül o geceden sonra ikimizi aynı anda idare etmeye devam etti. Kendisine aşık olduğumu ve Mehmet’le ilişkisini bitirmesini istedim. Ancak o söylediklerime kulak asmadı. Son olarak konuşmak üzere onu ablamın evine götürdüm. Burada yine alkol aldık. İçkinin tesiriyle bu kez tam anlamıyla cinsel ilişkiye girdik.



Ona zorla tecavüz etmiş değilim, ailesinden korktuğu için bana bu suçlamayı yükledi.”



BENİ PARKA ÇAĞIRDI



Hastanedeki muayenesinin ardından yeniden polis merkezine getirilen Ayşegül, Taner hakkında şu suçlamaları yöneltti :



”Taner, sevgilim Mehmet’in yakın arkadaşıydı. Bazı geceler ikisi parka gelirdi birlikte alkol alır, sonra evlerimize dağılırdık.



Bir gece evde otururken Taner bana mesaj atarak, Mehmet’le ilgili çok önemli bir şey söyleyeceğini belirterek parka gelmemi istedi. Evden gizlice çıkıp parka gittim. Taner aşırı derecede alkollüydü, yanındaki biralardan birini zorla bana içirdi, sonra da bana aşık olduğunu itiraf etti.



”Saçmalama, ben Mehmet’i seviyorum” dedim. “O benim sana vereceklerimi veremez” dedikten sonra zorla beni öpmeye kalktı.



Hemen oradan kalkıp gitmek istedim, ama Taner benden kuvvetliydi. Kolumdan zorla tutarak parkın tenha ve karanlık köşesine sürükleyip zorla tecavüz etmeye kalktı. Ağlayarak bakire olduğumu söyledim. Bunun üzerine arkama geçip, anormal yoldan tecavüz etti. Ailemi rezil etmekten korktuğum için bağırıp yardım isteyemedim.



Taner, bana yaptıklarını aynı anda cep telefonuyla kaydetmiş. Onları Mehmet’e göstermekle tehdit ederek bir iki kez daha parka çağırıp yine aynı yoldan tecavüz etti. Daha sonra da benden Mehmet’i bırakmamı kendi karısı olmamı istedi.



İÇKİME İLAÇ KOYMUŞ



Evlenmek için yaşımın erken olduğunu, üniversitede okumak istediğimi söyledim. O gece yine tehdit ederek beni parka çağırdı. Daha sonra ablasının evinde kimse olmadığını söyleyerek, tehditle beni o eve götürdü.



Yine ısrar ederek bana bira içirdi. Bu kez içtiğim birada farklılık vardı, erkenden gözlerim kararmaya başladı.



O da bu durumumdan istifade ederek beni çırılçıplak soydu, sonra ilişkiye girmek istedi. Kendimi korumak isterken bana şiddet uyguladı. O sırada bayılmışım, kendime geldiğimde artık iş işten geçmiş, bekaretimi bozmuştu.



Ağlayarak bunu bana neden yaptığını sorunca “Bıraksaydım da önce üniversitedekiler mi becerseydi/” dedi.



Eve gidip sabaha kadar ağladım, sonra da anneme başıma gelenleri anlattım. O da kızdı bağırdı, çağırdı sonra da kolumdan tutup polis merkezine getirildi.



TECAVÜZ BULGUSU



Genç kızın hastanedeki muayenesinde darp ve tecavüz bulgularına rastlandı. Bunun üzerine adliyeye sevk edilen Taner, cinsel istismar, kişiyi zorla alıkoymak ve özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.