Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar paniği!

Beşiktaş’ta, santrfor Vincent Aboubakar’ın sözleşmesi 2 maç daha oynaması halinde uzayacak. Ancak…

Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar paniği!
Yayınlama: 30.03.2021
A+
A-

Süper Lig’de şampiyonluğun en büyük adayı haline gelen Beşiktaş’ın başarısında 15 gol ve 5 asistlik performansı ile Vincent Aboubakar’ın da payı büyük.

Sezon başında Porto’dan bedavaya alınan Kamerunlu santrfor, bu performansı ile sakatlığı yüzünden inişe geçen kariyerine de adeta yeni bir başlangıç yaptı. İngiliz ve Fransız ekiplerinin de dikkatini çeken Aboubakar, ligde iki maça daha çıkarsa siyahbeyazlılar ile olan sözleşmesi de 1 yıl otomatik uzayacak. Ancak 29 yaşındaki oyuncunun kontratındaki ‘8 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi Beşiktaş’ı düşündürüyor.

SEZON SONU GÖRÜŞÜLECEK

Olası bir satışta %10 menajerlik ücreti ve %10 Porto’ya verilecek payın ardından kasasına 6.4 milyon Euro girecek olan Beşiktaş, parayı ikinci plana atarak Kamerunlu ile yeni ve uzun vadeli bir kontrat yapıp, bu maddeyi de kaldırmak istiyor. Zira Kartal, Şampiyonlar Ligi’nde Aboubakar’dan faydalanmayı hedefliyor. Oyuncu da başarılı olduğu Beşiktaş’tan ayrılmaya sıcak bakmıyor ve bu da yönetimin elini güçlendiriyor. Anlaşma konusunda adım sezon sonu atılacak.

DEĞERİNİ İKİYE KATLADI

Beşiktaş’a transfer olduğu vakit Transfermarkt sitesinde değeri 5 milyon Euro olarak gösterilen Aboubakar, başarılı performansıyla piyasasını da 10 milyon Euro’ya yükseltti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.