Ebubekir Taşyürek ‘İBB ve Kartal’ı geri alacağız’

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, Kartal ve İstanbul’un kötü ellere teslim edildiğini söyledi.

Ebubekir Taşyürek ‘İBB ve Kartal’ı geri alacağız’
Yayınlama: 23.10.2021
A+
A-

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle yerel basınla kahvaltı programında bir araya geldi.

Ebubekir Taşyürek, yerel basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladıktan sonra şunları söyledi:

”Kartal’ın geleceği için el ele vererek yapacağımız çalışmaların, aydınlık günlere ve hayırlara vesile olmasını diliyor; bugüne kadar meslek onurunu ve izzetini koruyarak Kartal halkı adına verdiğiniz emek ve kattığınız değerler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nüzü bir kez daha kutluyorum.

Bizim için AK Partili olmak; milletimizin aydınlık istikbali için, sadakatle Güçlü ve Büyük Türkiye davasının sevdalısı olmak, eski ve yeni kavramlarının kalıplarına sığmayacak büyüklükte, kuşatıcı bir aidiyet, bağlılık ve süreci ifade eder.

2023 VE 2024 YILINDA TARİH YAZACAĞIZ

Bugün yenilenen bir İlçe yönetimiyle karşınızdayız. Yeni yönetimimizde, partimizde kuruluşundan bu güne çeşitli görevlerde bulunmuş arkadaşlarımızın yanı sıra, siyasete bu dönemde kazandırdığımız pırıl pırıl yepyeni Kartalın evlatları olan kardeşlerimiz var.Hepsi birbirinden değerli, nitelikli, vasıflı, mesleklerinde başarılı, sivil toplum örgütlerinde önemli görevler almış bu dava kardeşlerimizle birlikte, Güçlü ve Büyük Türkiye davamızın Kartal cephesinde 2023 ve 2024 hedeflerimiz doğrultusunda, güzel hizmetlere imza attığımıza hepiniz inşallah şahit oluyorsunuz ve olmaya da devam edeceksiniz.

KARTAL’IN DERDİ BİZİM DERDİMİZ OLACAKTIR

Yeni dönemde inşallah 2023 ve 2024 hedeflerimiz kapsamında bıkmadan, yorulmadan, tüm Kartallı hemşerilerimizi sevgiyle ve muhabbetle kucaklayacak ve çok çalışacağız. Hangi görüşten olursa olsun, tüm Kartallıları İlçe Başkanlığımızda misafir etmekten ve kendilerine çeşitli vesilelerle misafir olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Her fırsatta Kartallı hemşerilerimizin yanında ve yakınında olacak, en azından bir telefon mesafesinde ulaşılabilir olmaya gayret edeceğiz. Kartal’ın ve Kartallının derdi derdimiz, sevinci sevincimiz, kederi kederimiz olacaktır. Bizler AK Partili olmanın ve devletimizi yöneten parti olmanın verdiği sorumlulukla koşmaktan yorulmayacak, özelde Kartalımız, genelde ülkemiz için her zaman Hakkın ve hakikatin yanında olmaktan, “problemin değil, çözümün bir parçası olma prensibinden” asla vazgeçmeyeceğiz.

KARTAL’DA SUNİ ALGILARLA BELEDİYECİLİK YAPILIYOR

Kartalımızın yirmi mahallesinde çözüm bekleyen yığınla sorunları var. Sizler bunları en az bizler kadar iyi biliyorsunuz.2009 yılı Nisan ayında Kartal’ın maalesef CHP Belediyeciği duvarına toslamasıyla başlayan bu sorunlar artarak devam ediyor. Kartal’ın dört bir yanını naylon afişlerle donatarak, suni algılarla belediyecilik yapmaya çalışanların gerçek yüzünü ve sorunların hiç birinin çözülmediği gibi yenilerinin de eklenerek devam ettiğini halkımız ve sizler çok iyi bilmektesiniz.

2024’TE İBB’Yİ GERİ ALACAĞIZ

AK Parti Kartal Teşkilatı olarak yalanlarla, algılarla milletimizin kafasını karıştırarak siyaset yapanların inadına, önce 2023 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtirecek, güçlü bir AK Parti Gurubuyla Türkiye Büyük Millet Meclisinde yer alacak, 2024 yılında da Kartal Belediyesi’ni ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ni geri alarak tarih yazacağız.Belediyesini borç batağına sokan ve şişirilmiş kadroların maaşını zor şer ödemekten başka hiçbir gündemi olmayan biçare yönetimle mücadele ve halka hizmet yolunda sizleri yanımızda görmek, bize güç ve motivasyon katacaktır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.