Modric’ten şaşırtan sözler

2022 Dünya Kupası yarı finalinde Arjantin’e 3-0 mağlup olan Hırvatistan Milli Takımı’nda kaptan Luka Modric, mücadele sonrası maçın hakemini hedef aldı.

Modric’ten şaşırtan sözler
Yayınlama: 14.12.2022
A+
A-

2022 Dünya Kupası yarı finalinde Arjantin’e 3-0 mağlup olan Hırvatistan Milli Takımı’nda kaptan Luka Modric, mücadele sonrası maçın hakemini hedef aldı. 37 yaşındaki orta saha yaptığı açıklamada, “Hakemler hakkında konuşmam ama bu en kötülerden biriydi. Sadece bugünden bahsetmiyorum, tam bir felaketti. Verilen penaltı kesinlikle kilit bir an evet ama karar yanlış.” ifadelerini kullandı. Genelde hakemler hakkında hiçbir yorum yapmayan Modric’in bu sözleri futbolseverleri şaşırttı

Hırvatistan Milli Takımı, 2022 Dünya Kupası yarı finalinde Arjantin’e 3-0 yenilerek turnuvaya veda etti. Karşılaşmanın ardından Hırvat yıldız Luka Modric, maçın hakemi İtalyan Daniele Orsato’yu topa tuttu.

 

“EN KÖTÜLERDEN BİRİYDİ”

Modric yaptığı açıklamada, “Üzgünüz, bir Dünya Kupası finali daha oynamayı düşünmüştük ama olmayacak. Hakemler hakkında konuşmam ama bu en kötülerden biriydi. Sadece bugünden bahsetmiyorum, tam bir felaketti. Verilen penaltı kesinlikle kilit bir an evet ama karar yanlış. Oyunu da çok değiştirdiği açık. Olan oldu, değiştiremeyiz, Arjantin’i tebrik ederiz.” ifadelerini kullandı.

 

“İNANILMAZ BİR TURNUVA GEÇİRİYOR”

Messi’ye ayrı parantez açan Modric, “Messi’yi tebrik ederim. Finalde iyi şanslar diliyorum. İnanılmaz bir turnuva geçiriyor ve büyüklüğünü gösteriyor.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.