Fenerbahçe’de İsmail Yüksek’e zam!

Fenerbahçe yönetimi, İsmail Yüksek’in sözleşmesinde iyileştirme yaparken, 3 yıldız isimle de kontrat yenileyecek.

Fenerbahçe’de İsmail Yüksek’e zam!
Yayınlama: 17.10.2022
A+
A-

Avrupa ve Süper Lig’de yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe, iç transferde harekete geçiyor. Sarı-lacivertliler Altay, Valencia, Crespo ve İsmail Yüksek’in sözleşmesinde iyileştirme yapacak. Yapılacak yeni sözleşmelerde en dikkat çekeni ise İsmail Yüksek’e ait. Fenerbahçe, 23 yaşındaki orta sahanın 200 bin liralık maaşını 5 milyon lira seviyelerine çıkaracak.

Jorge Jesus’un takımın başına geçmesiyle sezona fırtına gibi başlayan ve rakiplerine sahada aman vermeyen Fenerbahçe, yıldız futbolcularının sözleşmelerini güncellemeye hazırlanıyor.

VALENCIA VE ALTAY’A YENİ SÖZLEŞME

Sözcü’nün haberine göre, Kalede eleştirilen Altay’a güvenen Fenerbahçe, 24 yaşındaki eldivenle 4 yıllık sözleşme yenileyecek, maaşını da 20 milyon TL seviyesine çıkaracak. Takımın gol makinesi 32 yaşındaki Ekvadorlu forvet Valencia’ya da 1+1 yıllık kontrat önerilecek.

İSMAİL YÜKSEK’E DEV ZAM

Sözleşmesi Haziran 2024’te bitecek Crespo’nun yeni kontratına ise 20 milyon euroluk serbest kalma maddesi eklenmek isteniyor. Bu sezonun sürprizi İsmail’in 2025’te bitecek sözleşmesi de 2027’ye kadar uzatılacak ve 200 bin TL’lik yıllık ücreti 5 milyon TL seviyelerine çıkarılacak. Yönetim 4 imzayı da Dünya Kupası arasında attırmak istiyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.