Burak Akkul yoğun bakımda

Burak Akkul’un son sağlık durumu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu.

Burak Akkul yoğun bakımda
Yayınlama: 20.03.2020
A+
A-

Coronavirüs sebebiyle tedavi gören Burak Akkul’un yoğun bakımda tedavisi sürdüğü öğrenildi. Peki, Burak Akkul son durumu nedir? İşte detaylar…

Çok Gezenti programı ile dünyayı gezen Burak Akkul ve eşinin coronavirüs testleri pozitif çıkmıştı. Dün akşam aile yakınları Burak Akkul’un sağlık durumuyle ilgili bilgi verdi.

 

BURAK AKKUL’UN SON SAĞLIK DURUMU NASIL?

Burak Akkul’un son sağlık durumuyla ilgili bilgi kayınbiraderinden geldi. İşte, Burak Akkul ile ilgili detaylar…

“Merhaba. Ben Burak Akkul’un kayınbiraderiyim. Seda Akkul’un abisi. Burak bildiğiniz üzere hastanede tedavisi süren Corona teyit edilmiş olarak yatıyorken dün akşam üzeri yoğun bakım ünitesine alındı. Okuduğu haberler ve duygusal kişiliği mücadelesinde yorucu bir hal aldı.

Bu nedenle ilaç verilmek suretiyle uyku halinde tedavisine devam ediliyor. Bugün akşam saatlerinde hastaneye giderek doktoruyla görüştüm ve ellerinden gelen en iyi şekilde Burak’la ilgilendikleri bilgisini aldım.Bununla beraber hepinizden bir ricam, bir itirazım var. Bu gibi “Burak Akkul vefat etti, Burak öldü” gibi kesin ifadeler tamamen vicdandan yoksun, acımasız bir şekilde bizleri, ailesini ve sevenlerini dehşete düşürüyor. Hatta Burak öldü mü? diye sorduğunuzda bile, biz hemen, tekrar hastaneye nasıl ulaşır bu bilgiyi nasıl teyit ederiz diye, korkuyor panikliyoruz.Seda, Corona etkisinden kurtulmak üzereydi, çok güçlüydü, ayaktaydı, her zaman öyledir dağ gibi kardeşim. Dün gece tüm gece uyuyamamış ağlamış, inanın çok az ağlar. Bünyesi zayıflamış, zaten bir lokma yiyemiyor günlerdir, bugün ne ateş, ne baş ağrısı, sürekli sinir krizi halinde ağladığı ve kustuğu için eşinin yanında karantinaya alındı.”

BURAK AKKUL KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Burak Akkul 1972 yılında Kırıkkale’de dünyaya gelmiştir. Profesyonel yazarlık hayatına Güneş Gazetesi ile adım atmıştır.

Mizah Yazarı Burak Akkul Teve2 ekranlarında yayınlanan Çok Gezenti isimli program’da ülkeleri seyahat etmekte ve hangi otel daha iyi, ne nerede yenir gibi bir çok sorunun cevabını vermektedir.

Lise döneminde karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile sıra arkadaşı olduğunu belirten Burak Akkul Komikaze’nin isim babasıdır. Ayrıca Çılgın Bediş’in bir kaç sezon yazarlığını, ayrıca Pilastip Show, Beyaz Show, Okan Bayülgen, Cem Özer, Metin Uca ve Mesut Yar’ın sundukları şov programlarının metin yazarlığını yapmıştır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.