Kim Kardashian ikonik elbiseye sığmadı

Kim Kardashian, Marilyn Monroe’nun ikonik elbisesini üç kişinin yardımıyla giymiş!

Kim Kardashian ikonik elbiseye sığmadı
Yayınlama: 11.11.2022
A+
A-

Mayıs ayında New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala’ya Marilyn Monroe’nun ikonik elbisesiyle katılarak büyük bir sürpriz yapan Kim Kardashian, aylarca gündemden düşmemişti. Ailesinin reality şovu ‘The Kardashians’ta elbiseyi deneme sürecini anlatan ünlü isim, Hollywood efsanesinin hafızalara kazınan kıyafetine üç kişinin yardımıyla girdiğini paylaştı.

2022 Met Gala’ya kendisinden 13 yaş küçük sevgilisi Pete Davidson ile katılan ünlü reality yıldızı ve girişimci Kim Kardashian, Marilyn Monroe’nun 19 Mayıs 1962 yılında giydiği ikonik elbiseyi giyerek kırmızı halıya damga vurmuştu. Hollywood’un efsane sarışını Marilyn Monroe, unutulmaz elbiseyi dönemin ABD Başkanı John F. Kennedy’nin 45’inci doğum günü şerefine sahnede Happy Birthday Mr. President (Mutlu yıllar Bay başkan) adlı şarkıyı söylerken giymişti.

Elbisenin değerinin ise, 5 milyon dolar olduğu söylenmişti.

7,5 KİLO VERMİŞ

Elbiseye girmek için son 3 hafta hiç şeker ile glüten yemediğini ve 7,5 kilo verdiğini söyleyen Kardashian, iddialara göre; merdivenlerde fotoğraf çektirirken elbisenin orijinalini giyerken, daha sonra değiştirip elbisenin bir replikasını giymişti.

Kim Kardashian, geçen ay Monroe’nun giydiği o elbisenin sergilediği Orlando’daki Ripley Müzesi’nden çıkarken görüntülenmişti. Kardashian’ın, MET Gala elbisesinin hazırlıkları için söz konusu müzeye gittiği belirtilmişti.

 

MONROE’NUN SAÇINDAN BİR TUTAM

Hollywood ikonunun orijinal elbisesini giyme şansını elde eden yıldıza, sonrasında Monroe’nun saçlarından bir tutam hediye edilmişti. Florida’daki ‘The Ripley’s Believe it Or Not!’ adlı müzenin sahipleri, o anları Instagram hesaplarından paylaşmıştı. Müzenin kendisine hediye ettiği saç karşısında şaşkına dönen Kardashian, “Bu benim için gerçekten çok özel. Çok teşekkür ederim. Her akşam bununla uyuyacağım” ifadelerini kullanmıştı.

‘SAHTE SAÇ’ İDDİASI

Sosyal medyada çok konuşulan olayın ardından, bir ‘Marilyn Monroe Uzmanı’ olan Scott Fortner ise Kim Kardashian’a ‘The Ripley’s Believe it Or Not!’ müzesi tarafından hediye edilen ve metalik bir kapta korunan saç tutamının sahte olduğunu iddia etmişti.

ANNESİ SAYESİNDE İZİN ALDI

Tüm bunların ardından Kim Kardashian, ailesinin reality şovu ‘The Kardashians’ta; Met Gala için Marilyn Monroe’nun ikonik ‘Mutlu yıllar Bay başkan’ elbisesine sığabilmek için ne kadar çok uğraştığını açıkladı.

“Ripley’s’de Marilyn’in elbisesini denemek için Florida’ya kadar uçtum ama elbiseyi giymeme izin vermediler. Ta ki annem Kris Jenner’dan bir telefon gelene kadar” diyen Kim, bölümün başlangıcına doğru Ripley’nin Florida’daki müzesine geldi. Üç haftalık yorucu bir antrenman ve diyet programından sonra neredeyse 7,5 kilo veren Kardashian, “Annemin konuşmasından sonra elbiseyi denememe izin verdiler. Eğer uygunsa Met’e gidecektim, olmazsa gitmeyecektim” ifadelerini kullandı.

ÖNCE KORSE GİYDİ

DailyMail’de yer alan habere göre; elbiseyi giymeden önce kendi markasına ait bir korsenin içine giren Kim Kardashian, tarihi elbiseyi zorlayarak yukarı çekemeyeceği için sıkıntı yaşadığını da dile getirdi.

Üç farklı kişinin elbiseyi giymesine yardımcı olduğunu söyleyen Kim Kardashian, insanların vücudunu elbisenin içine doğru itmesinden ve dakikalarca süren uğraşlardan sonra sonunda Hollywood efsanesinin kıyafetini giyebildiğini söyledi. Ancak elbisenin fermuarı tam olarak kapanmadı. 

Kim Kardashian bunun üzerine, fermuarın kapanmayan kısmını beyaz bir kürk ile kamufle etme fikrini ortaya attı.

Bu fikrinin Ripley’s çalışanları tarafından fazlasıyla beğenilmesinin sonucunda Kim Kardashian, hayal ettiği elbiseyi beyaz kürküyle tamamlayarak Met Gala’da boy gösterdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.