Seren Serengil Hadise’ye meydan okudu

Seren Serengil Reza Zarrab ile yasak aşkını ispatlayabileceğini belirterek Hadise’ye hodri meydan dedi.

Seren Serengil Hadise’ye meydan okudu
Yayınlama: 19.10.2022
A+
A-

Seren Serengil’den Hadise’ye hodri meydan; “Yasak aşkı ispatlarım” dedi gündemi sarstı.

Mehmet Dinçerler ile birlikteliğinin ilk gününden bu yana magazin gündeminden düşmeyen Hadise, boşandıktan sonra da konuşulmaya devam ediyor.

Daha önce Beyaz TV ekranlarında ortaya atılan Hadise ile Rıza Zarrab’ın bir dönem yasak aşk iddiası yeniden gündeme gelince ünlü şarkıcı Hadise dava açtığını duyurmuştu.

Bu haber üzerine çılgına dönen Seren Serengil ikilinin yasak aşkını ispatlayabileceğini belirterek Hadise’ye hodri meydan dedi. 

Hadise’nin açıklamasına ve avukatına öfkelenen Seren Serengil, “Kadınlara ‘k*ş*r’ diyen avukatın var! Parasız avukatlık yapıp şöhret olayım kafasında. Bence bu yazıyı o yazdırdı. Çıksın Hadise okusun bu yazdıklarını anıracağım burada.” diyerek ateş püskürdü. 

Ünlü sunucu Serengil bununla da yetinmeyip Hadise’nin Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab ile bir dönem aralarında ilişki olduğunu hatta ikilinin mesajlaşmalarını gördüğünü söyleyerek meydan okudu.

İkilinin yaşadığı ilişkiyi ispatlayabileceğini söyeleyen Seren Serengil Beyaz Tv ekranlarından Hadise’ye seslenerek, “Mahkeme aç bana Ebru Gündeş’i şahit yazarım. O da var ya seve seve gelir” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.