Efendi Argunşah ‘Keskin sirke küpüne zarar’

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol’un açıklamalarına CHP İlçe Başkanı Efendi Argunşah’tan yanıt gecikmedi..

Efendi Argunşah ‘Keskin sirke küpüne zarar’
Yayınlama: 09.06.2020
A+
A-

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol,  sosyal medya hesabından Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e sert eleştirilerde bulunmuş, ve CHP’li belediyeyi yandaşlarına ihale vermekle suçlamıştı.

CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Gürkan Akyol’un bu iddialarına yanıtı kendi Facebook hesabı üzerinden verdi. 

Kartal Belediyesi Başkanı Gökhan Yüksel’in pandemi sürecinde hep sahada olduğunu vurgulayan Efendi Argunşah “ota, çimene takılıp kalmak yerine, 30 yıldır cezalandırılan Kartal’ın alt ve üst yapı sorunlarını çözen Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’e ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na gelin “Kartallı” olarak siz de bir teşekkür edin” dedi.

İŞTE EFENDİ ARGUNŞAH’IN O AÇIKLAMASI:

“KESKİN SİRKE KÜPÜNE ZARAR”

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçiminde, Kartallı 147.587 seçmenin desteğini alan ve en yakın rakibine 14.262 oy farkı atarak seçilmiş olan Sayın Gökhan Yüksel, yine Kartallı vatandaşların takdiri ile Kartal Belediye Başkanlığını kazanmıştır.

Başkanımızın gölgesini sorgulayanların; Kartal’ın sokaklarına, caddelerine, meydanlarına bakmaları yeterli olacaktır.

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde Belediye Başkanımızın ortaya koyduğu çalışma temposu, şartlar ne olursa olsun daima vatandaşın hizmetinde olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Belediyemizin Satın Alma birimi tarafından Kartal halkına hizmet ulaştırmak için yapılan ihale işlemlerinin tamamı, devletimizin ilgili kurullarınca denetlenmekte ve onaylanmaktadır. Devletimizin işini yapmadığını ima edenlerin, devleti yöneten partinin mensupları olmaları da ayrıca manidardır.

Belli ki asıl işi seçim kazanmak olan siyasiler, kendi başarısızlıklarını örtmek ve kendi koltuklarını korumak adına böyle çirkin, asılsız ve mesnetsiz iddialarla vakitlerini boşa harcamaktadır.

Bizlerin kırımızı çizgileri Misak-ı Milli sınırları çevresinde çizilmiştir. Bu memleketin tüm dini ve milli değerlerini sonsuza kadar korumak ve yaşatmak, partimizin her bir neferinin asli görevidir.

Kaldı ki partimizin Gençlik Kollarında yetişmiş, Kartalımızın öz evladı, Atatürk ilke ve inkılâplarından ödün vermeyen, toplumumuzda bilinçli bir şekilde yok edilmeye çalışılan komşuluk ve hoşgörü ikliminin canlanması adına mücadele veren Başkanımız Gökhan Yüksel’in kırmızı çizgilerini sorgulamak, abesle iştigaldir.

Herkesin biraz daha duyarlı ve söylemlerinde dikkatli olmasında yarar vardır. Unutulmamalıdır ki “Keskin Sirke Küpüne Zarar”.

Son söz olarak; ota, çimene takılıp kalmak yerine, 30 yıldır cezalandırılan Kartal’ın alt ve üst yapı sorunlarını çözen Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’e ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na gelin “Kartallı” olarak siz de bir teşekkür edin.

Kartal, her şeyin en güzelini hak ediyor. Her şey güzel olmaya devam edecek.

Saygılarımla…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.