İbrahim Yıldırım Ateş adaylığını açıkladı

Av. İbrahim Yıldırım Ateş, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı’na aday oldu.

İbrahim Yıldırım Ateş adaylığını açıkladı
Yayınlama: 18.11.2022
A+
A-

Av. İbrahim Yıldırım Ateş, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu sosyal medya hesaplarından açıkladı.

Kartal Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Avukat İbrahim Yıldırım Ateş, yaptığı açıklamada “Kartal İYİ Parti’yi tüm Türkiye’nin en güçlü, en başarılı, en çalışkan ve en organize ilçesi yapmak, Kartal’ın 20 Mahallesinde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadan bütün Türkiye’nin gıptayla bakacağı bir ilçe başkanlığı yaratmak amacıyla adayım” dedi.

İşte Av. İbrahim Yıldırım Ateş’in adaylık açıklaması:

“Değerli İYİ ailem ve Kartallı komşularım,
Kuruluşundan bugüne, hiç durmadan, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderlik ettiği bu yolda bir an olsun tereddüt etmeden emek verdiğim, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı’na adayım.

Kartal İYİ Parti’yi Tüm Türkiye’nin en güçlü, en başarılı, en çalışkan ve en organize ilçesi yapmak, Kartal’ın 20 Mahallesinde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadan Tüm Türkiye’nin gıptayla bakacağı bir ilçe başkanlığı yaratmak amacıyla adayım.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in yolunu, davasını, mücadelesini tüm Kartallılara en İYİ şekilde anlatmak, İYİ Parti’nin İstanbul’da en yüksek oyu aldığı ilçenin Kartal olmasını başarmak için adayım.

Vizyon projelerimizi, 
Yapacağımız çalışmaları ve organizasyon şemamızın nasıl şekilleneceğini, Vaatlerimizi ve Kartal İYİ Parti’nin kutlu geleceğini ilan edeceğimiz, basın lansmanımızın tarih ve yer bilgisini ilerleyen günlerde değerli İYİ Ailem ve kamuoyuyla paylaşacağımı saygıyla bildiririm.
Aday olma cesareti gösteren, partimizi bir adım ileriye taşımak için elini taşın altına koyan tüm ilçe başkan adaylarımıza da yürekten başarılar dilerim.

Kartal İYİ Olacak! Türkiye İYİ olacak! Başaracağız, başaracağız, başaracağız!”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.