Vizyona Girecekler…

Bu haftaya güzel bir haber ile başladık. Büyük bir Keanu Reeves hayranı olarak, John Wick serisinin üçüncüsünün vizyon tarihinin açıklandığını duyunca bayağı heyecanlandım. Film şimdilik 17 Mayıs 2019’da vizyonda olacak gibi duruyor. Henüz bu tarihe çok var ama en azından, John Wick’in intikamını izleme fırsatımızın olacağını bilmek güzel. Zaten film çok heyecanlı bir noktada bitmişti. […]

Yayınlama: 25.09.2017
A+
A-

Bu haftaya güzel bir haber ile başladık. Büyük bir Keanu Reeves hayranı olarak, John Wick serisinin üçüncüsünün vizyon tarihinin açıklandığını duyunca bayağı heyecanlandım. Film şimdilik 17 Mayıs 2019’da vizyonda olacak gibi duruyor. Henüz bu tarihe çok var ama en azından, John Wick’in intikamını izleme fırsatımızın olacağını bilmek güzel. Zaten film çok heyecanlı bir noktada bitmişti. Bakalım Wick bu sefer nasıl kurtulacak!

 

Ve her zaman söylemiş olduğum gibi korku sezonu resmi olarak açılmış bulunuyor.  Vizyona girecek korku filmlerinin listesini gördükçe iştahım kabarıyor desem abartman. Bu hafta iki korku filmi vizyona giriyor. Bunlardan biri Avrupa yapımı olan İz filmi. Olga Tokarczuk’un romanından uyarlanan bu filmde Janina adlı bir kadının köpeklerinin ortadan kaybolmasıyla birlikte kasabada işlenen esrarengiz cinayetler başlar. Bir sonuç elde edilemediğinde Janina, iz sürmeye başlar ve olaylar tehlikeli bir hal alır. Film, bir Almanya, Polonya, Çek ve İsveç ortak yapımı.

 

Öte yandan yıllardır popüler olan odadan kaçış oyunlarından esinlenmiş bir film var. Kaçış Odası. Konusu kısaca şöyle:

Bir saat içinde zekalarını kullanıp çıkmaya çalışacakları kaçış odasında yalnız olmadıklarını fark eden dört arkadaş için, girdikleri mekan oyun olmaktan çıkıp, bir ölüm kalım savaşına dönüşecektir. Başrollerden bir tanesi Çığlık filminden ve The Craft filminden de hatırlayacağınız Skeet Ulrich.

Açıkçası Skeet Ulrich’i yıllar sonra yeniden bir korku filminde görmek beni heyecanlandırdı.

 

Korku filmiyle pek aranız yoksa, Sermiyan Midyat’ın Ay Lav Yu Tuu da vizyona giren ilgi çekici filmlerden. Ay Lav Yu’nun devam filminde de yine Polis Akademisi’nin Mahoney’si olarak tanıdığımız Steve Guttenberg rol alıyor.

 

Başka bir devam fimi ise Colin Firth’in başrolünde oynadığı Kingsman: Altın Çember filmi.

Yine bir casusluk aksiyonuna hazırsanız, bu film size göre. İlk filmi ile ilgi çeken Kingsman’i merakla bekleyenler var.

 

Havalar yavaş yavaş soğumaya başladı. Sinema salonları yeniden dolmaya başladı. Patlamış mısır eşliğinde film keyfi yapmanın en güzel zamanı.

 

Bu haftalık  da bu kadar. Herkese iyi seyirler.

 

Yazarın Son Yazıları
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.