Soner Eker Kartal’da bir ilke imza attı

Kartal Muhtarlar Derneği Başkanı Soner Eker, Kartallı muhtarlar ile gazeteciler arasında gönül köprüsü kurdu.

Soner Eker Kartal’da bir ilke imza attı
Yayınlama: 12.01.2023
A+
A-

Kartal Muhtarlar Derneği Başkanı ve Uğur Mumcu Mahallesi Muhtarı Soner Eker, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede görev yapan muhtarlar ile gazetecileri kahvaltıda biraraya getirdi.

Kartal’ın 20 mahalle muhtarı ile yerel medya mensuplarının buluştuğu organizasyona Kartal Belediyesi Muhtarlardan Sorumlu Müdürü Banu Kocadağ da katıldı.

Aydos Gülbahar Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda gazeteciler ile muhtarlar arasında kaynaşma sağlandı..

Kartal’da böyle bir organizasyona ilk kez imza atan Soner Eker “Bizler hizmet üretiyoruz, siz gazeteciler bunları kamuoyuna objektif olarak yansıtıyorsunuz, iyi ki varsınız” dedi.

Tarafsız ve objektif medyanın önemine dikkat çeken Soner Eker şunları söyledi:

“1453 yılında İstanbul’un fethini sağlayan Fatih Sultan Mehmet’in eşinin adını taşıyan bu tesislerde gazetecileri ağırlamaktan onur duyuyoruz. Ben ve Kartal’ın diğer muhtarları olarak sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz. Kartal’daki her basın mensubu bizim için bir değerdir, sizlerin sayesinde çalışmalarımızı kamuoyuna duyuruyoruz. Görev süremiz dolana kadar siz gazetecilerle iş birliğimizi sürdüreceğiz. Basın halkın sesidir, bizim eksiklerimiz olduğunda da eleştirilerinize açığız. Birlikte hareket ederek Kartalımızın daha çok gelişmesini sağlayacağımızı düşünüyorum.”

Kahvaltıdan sonra Muhtarlar Müdürü Banu Kocadağ ve Soner Eker, kadın gazetecilere karanfil hediye ettiler..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.