Doktor olabilmek için babasına dava açtı

Tıp öğrencisinden, annesiyle görüştüğü için nafakasını kesen iş insanı babasına dava!

Doktor olabilmek için babasına dava açtı
Yayınlama: 05.04.2021
A+
A-

Tıp fakültesi öğrencisi 18 yaşındaki Sude Ç, iş insanı babası Tuncay Ç.’ye dava açtı.

Genç kız, boşanma davası açan annesiyle görüştüğü için ‘eğitim masrafını’ karşılamadığını öne sürdüğü iş insanı babası Tuncay Ç.’ye açtığı dava ardından, “Doktor olabilmek için babama dava açmak zorunda kaldım, babamı da annemi de çok seviyorum, ikisinin arasında cezalandırılmak istemiyorum. Doktor olup ülkeme faydalı bir genç olmak istiyorum. Türk adaletinin gereğini yapacağına inanıyorum” dedi.

İş insanı baba ise, kızının iddialarına cevap vermedi.

İddiaya göre, ünlü bir elektronik şirketinin sahibi olan iş insanı Tuncay Ç.’ye geçen yıl Temmuz ayında eşi boşanma davası açtı. Mahkeme, çiftin kızları Sude’ye 5 bin lira aylık nafaka bağladı.

KIZININ OKUL ÜCRETİNİ YATIRMADI

Ancak yine iddiaya göre, iş insanı baba, özel bir üniversitede tıp eğitimi alan kızına, annesiyle görüştüğü gerekçesiyle para ödemedi. Anne-babanın boşanma davası sürerken Sude Ç., babası Tuncay Ç.’ye Büyükçekmece Adliyesi’nde nafaka davası açtı. Sude Ç., annesiyle görüştüğü için babasının kardeşlerine sağladığı eğitim imkanından kendisinin faydalanamadığını iddia etti.

“DOKTOR OLABİLMEK İÇİN BABAMA DAVA AÇMAK ZORUNDA KALDIM”

Sude Ç. ,”Tıp fakültesi öğrencisiyim ve doktor olma hayaliyle yaşayan bir genç kızım. Babam, annemle görüştüğüm için üniversite ücretimi ödemiyor, senetle borç aldığımdan bu yıl okuyabiliyorum. Ancak, babam üniversite okul ücretimi ödemezse okula devam edememe olasılığım var” dedi.

Babasının Türkiye’nin gizli zenginlerinden biri olduğunu öne süren Sude Ç. “Babamın İstanbul’un merkezinde 26 bin metrekarelik kapalı alanda bir fabrikası var. Doktor olabilmek için babama dava açmak zorunda kaldım. Babamı da annemi de çok seviyorum, ikisinin arasında cezalandırılmak istemiyorum. Doktor olup, ülkeme faydalı bir genç olmak istiyorum. Türk adaletinin gereğini yapacağına inanıyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.