Buket Aydın göğsünü gere gere!

Defileye katılan Buket Aydın, cesur göğüs dekoltesiyle göz kamaştırıyor

Buket Aydın göğsünü gere gere!
Yayınlama: 01.12.2021
A+
A-

Hakan Akkaya’nın dün akşam düzenlenen defilesine katılan ünlü sunucu Buket Aydın, derin göğüs dekolteli siyah elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü modacı Hakan Akkaya, dün akşam 2022 koleksiyonunu tanıtmak için defile düzenledi. Ünlü isimlerin akın ettiği defilede şıklık yarışı yaşanırken Buket Aydın, tercihiyle adından söz ettirdi.

GÖĞÜS DEKOLTESİ DİKKAT ÇEKTİ

Kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Buket Aydın, sosyal medya hesabından defileye giderken tercih ettiği siyah kombinini paylaştı. 

Buket Aydın, siyah derin göğüs dekolteli saten elbisesini siyah ceket ve siyah topuklu ayakkabı ile tamamladı. 

Cesur dekoltesiyle dikkat çeken sunucu Buket Aydın’ın taktığı kolyesi de göz kamaştırdı.

İŞTE O PAYLAŞIM:

BUKET AYDIN KİMDİR?

Buket Aydın 1 Ocak 1985 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi.

Buket Aydın, İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü”nden mezun oldu. Attila İlhan’ın şiirleri üzerine master yaparak yüksek lisansını tamamladı. 

Buket Aydın, Kadıköy’de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu’nda eğitim alarak iyi dereceyle mezun oldu. Bir sene özel bir radyoda haber spikerliği yaptıktan sonra Kanaltürk kanalına girerek spor bülteni ve daha sonra hafta sonu ana haber bültenlerinde sunuculuk yaptı. Kanal Türk’ten ayrıldıktan sonra TRT Türk kanalına geçerek program sunuculuğu yapan Buket Aydın 2011 yılı Nisan ayında yeniden yapılanmaya geçen NTV’ye transfer olarak haber kuşaklarında sunuculuk yapmaya başladı. 

NTV’de hafta içi 23.00’da başlayan Gece Bülteni Kuşağını ve 20:00’da başlayan Ana Haber Bültenini sunan Buket Aydın 2018 yılı Nisan ayında Kanal D’ye geçiş yaparak burada Ana Haber Bülteni’ni sunmaya başlamıştır. 

Buket Aydın, daha sonra kendi isteğiyle Kanal D’den ayrılmıştır. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.