Pendikspor transferde tam gaz!

TFF 1. Lig’in yeni ekibi Pendikspor, transferde hız kesmeden devam ediyor.

Pendikspor transferde tam gaz!
Yayınlama: 26.06.2022
A+
A-

TFF 1. Lig’in yeni ekibi Pendikspor, transferde hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip, Yunan temsilcisi Ionikos Nikeas’dan Rogerio Thuram ve Fethiyespor’dan Ali Han Tuncer’i kadrosuna kattı.

Geçen sezonu TFF. 2. Lig Beyaz Grup’ta bitime beş hafta kala şampiyon tamamlayan ve lig süresince sadece beş mağlubiyet alan Pendikspor, TFF 1. Lig’e iddialı giriş yapmak için kolları sıvadı.

Transfer döneminin başlamasıyla beraber hareketli günler geçiren İstanbul ekibi, Rogerio Thuram ve Ali Han Tuncer hamleleriyle 8. transferini yaptı. Ali Han Tuncer, geçen sezon Fethiyespor ile 3. Lig’de 22 gol atarak dikkat çekerken Rogerio Thuram ise Yunanistan Süper Lig’inde 5 gol ve 5 asistle takımına katkı verdi.

Kappel ve Thiam beraber geldi

Pendikspor, geçtiğimiz günlerde Altay’ın iki önemli oyuncusu Leandro Kappel ve Khaly Thiam’ı kadrosuna katarken, Enes Keskin Eyüpspor’dan ayrılarak altyapısından yetiştiği Pendikspor’a döndü. Kırmızı-beyazlılar, Ümraniyespor’un Süper Lig’e çıkmasında pay sahibi olan kaleci Burak Öğür ile de sözleşme imzalarken tecrübeli isimler Ferhat Öztorun ve Hasan Hatipoğlu’nu kadrosuna katmıştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.