Erdoğan’dan sağlık durumu hakkında açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Bu sabah doktorumuz rutin kontrolümüzü gerçekleştirdi. Hamdolsun, olumsuz bir durum yok’ paylaşımında bulundu.

Erdoğan’dan sağlık durumu hakkında açıklama
Yayınlama: 06.02.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Kovid-19 testinin pozitif çıkmasına ilişkin yaptığı paylaşımda, hastalığı hafif şekilde geçirdiklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Bu sabah doktorumuz rutin kontrolümüzü gerçekleştirdi. Hamdolsun, olumsuz bir durum yok. Bugün de hastalığı hafif şekilde geçiriyor, Emine Hanım’la birlikte çalışmalarımıza evden devam ediyoruz.” ifadesini kullandı.

“Çirkin yaklaşımları lanetliyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın Covid-19 testinin pozitif çıktığını bildirmesinin ardından sosyal medyada sağlığına yönelik hakaret içerikli paylaşımlara ilişkin AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten açıklama geldi. Çelik, “İnsanlıktan nasibini almamış olanları kendi kinlerine ve çirkinliklerine mahkum ediyoruz.  Cumhurbaşkanımıza ve Değerli Hanımefendi’ye acil şifalar diliyoruz” dedi. Öte yandan adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Sosyal medya üzerinden Sayın Cumhurbaşkanı’mıza beddua ve hakaret edenler, medeniyet değerlerimizden ve asgari insani vasıflardan yoksun, haddini ve kendini bilmezleri kınıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın sağlığına yönelik provokatif paylaşımlara ilişkin AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Çelik konuya ilişkin, “Ülkemizden ve dünyanın her tarafından milyonlarca insan Cumhurbaşkanımızın ve Değerli Hanımefendi’nin sağlığı için iyilik dileklerini iletiyorlar. Buna karşın insanlıktan nasibini almamış bazı kişilerin çirkin yaklaşımlarını ise lanetliyoruz.

Cumhurbaşkanımızın ve Saygıdeğer Hanımefendi’nin sağlıklarına dönük çirkin yaklaşımlarda bulunanlar insanlıktan nasibini almamıştır, bunların şifa bulması da imkansızdır. İnsanlıktan nasibini almamış bu kişilere en iyi cevabı, iyilik ve sağlık dileyen milyonlar vermektedir. İnsanlıktan nasibini almamış olanları kendi kinlerine ve çirkinliklerine mahkum ediyoruz. Cumhurbaşkanımıza ve Değerli Hanımefendi’ye acil şifalar diliyoruz” dedi.

BAKAN BOZDAĞ: CUMHURBAŞKANI’MIZA BEDDUA EDEN KENDİNİ BİLMEZLERİ KINIYORUM

Bakan Bozdağ, Twitter’daki hesabından yaptığı açıklamada, medeniyet değerlerinden ve asgari insani vasıflardan birinin de hastayı ziyaret ve hastaya dua etmek olduğunu belirtti. Bozdağ, paylaşımında “Sosyal medya üzerinden Sayın Cumhurbaşkanı’mıza beddua ve hakaret edenler, medeniyet değerlerimizden ve asgari insani vasıflardan yoksun, haddini ve kendini bilmezlerdir. Medeniyet değerlerimizden ve asgari insani vasıflardan yoksun bu haddini ve kendini bilmezleri kınıyorum. Bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanı’mıza hakaret ve beddua edenler ile husumet güdenler hep kaybetti, yine kaybedecektir. Nice zorluğu, kumpası ve tuzağı Allah’ın yardımı, milletimizin duası ve desteği ile aşan Sayın Cumhurbaşkanı’mız ve muhterem hanımefendi, bu imtihanı da milletimizin duası, tedavi, Allah’ın yardımı ve şifa ihsanıyla geçecektir” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.