Tolunay Kafkas’a tepkiler çığ gibi!

Ümit Milli Takım’ın aldığı kötü sonuçlar sonrası teknik direktör Tolunay Kafkas’a tepki yağdı.

Tolunay Kafkas’a tepkiler çığ gibi!
Yayınlama: 17.11.2021
A+
A-

2023 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Ümit Milli Takım, Alanya’da Danimarka’ya 2-1’lik skorla mağlup oldu. Bu sonuçla grubunda 5 maçta 4 puan toplayan milliler 4. sırada kaldı.

Ali Akman, Ömer Faruk Beyaz, Enis Destan ve Doğan Alemdar gibi kaliteli ayaklardan oluşan bu jenerasyonun aldığı kötü sonuçlar sonrası teknik direktör Tolunay Kafkas’a tepki yağdı. Sosyal medyada istifa çağrıları yapılan Kafkas gündeme oturdu.

2023 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 9. Grupta Ümit Milli Takım, Danimarka ile karşı karşıya geldi. Alanya’da oynanan mücadeleyi Ümit Milli Takım 2-1’lik skorla kaybetti.

4 PUANDA KALDIK
Danimarka’nın gollerini 4. dakikada penaltıdan Jesper Lindstrom ve 21. dakikada Mohammed Daramy atarken, Ümit Milli Takım’ın tek golü 51. dakikada Gökdeniz Bayrakdar’dan geldi. Bu sonucun ardından Ümit Milli Takım, 4 puanda kaldı. Danimarka ise puanını 9’a yükseltti.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ
Aldığı başarısız sonuçlarla dikkat çeken Ümit Milli Takım, grubunda yalnızca henüz puanı bulunmayan Kazakistan’ı 1-0 yenerken İskoçya’yla da berabere kaldı. Doğan Alemdar, Ali Akman, Ömer Faruk Beyaz ve Enis Destan gibi oldukça potansiyelli genç futbolcularımızın başarısız sonuçlar alması sonrası teknik direktör Tolunay Kafkas hedef tahtasına oturuldu. Sosyal medyada Kafkas’a istifa çağrısı yapılan binlerce paylaşım yapıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.