Kurtuluş Kuş’a tecavüz suçlaması

Kurtuluş Kuş’un konser için gittiği Aydın’da İzmirli bir hayranına otel odasında tecavüz ettiği ileri sürüldü.

Kurtuluş Kuş’a tecavüz suçlaması
Yayınlama: 01.04.2022
A+
A-

Konserine davet ettiği genç kıza otelde tecavüz ettiği iddiasıyla gündeme bomba gibi düşen şarkıcı Kurtuluş Kuş, hakkındaki iddialara cevap verdi. 

Tecavüz iddiasını kesin bir dille yalanlayarak söz konusu kişinin kendisinin saplantılı hayranı olduğunu söyleyen Kurtuluş Kuş, “En kısa zamanda haklılığım ortaya çıkacaktır” dedi.

TECAVÜZ ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ
Yeni Asır’da yer alan habere göre, 21 yaşındaki B.Ö., genç şarkıcıyla iletişime geçerek daveti üzerine Aydın’daki konsere gitti. İzmir’den Aydın’a giden genç kız, şarkıcının alkollü olmasından yararlanarak kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Kurtuluş Kuş tarafından mağdur edildiği ve hayatının karardığını söyleyen genç kız, “Kendisi bana sarıldığı anda bakire olduğumu söyleyerek yalvardım. Ama ellerimi zorla tutup tecavüz etti” dedi.

KURTULUŞ KUŞ TECAVÜZ İDDİASINI YALANLADI
Tecavüz iddiasıyla gündeme gelen şarkıcı, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda kendisine iftira atıldığını söyledi. 

Kurtuluş Kuş açıklamasında “Güne üzerime atılan bir iftirayla uyandım. Öncelikle şunu söylemek istiyorum böyle bir şeyin bizde kesinlikle hiçbir karşılığı hiçbir aslı yoktur Allaha şükürler olsun. Takıntılı hayranlarımla bir süredir bir mücadele içerisindeyiz. Kendilerini gerçekten çok seviyoruz ve çoğu zamanda hoşgörüyle karşılıyoruz. Böyle bir şeyin kesinlikle hiçbir savcılık delili olmadan basına yansıması ve böyle bir haberde ismimin geçmesi beni çok üzdü. En kısa zamanda haklılığım ortaya çıkacaktır. Yanımda olan herkese çok çok teşekkür ederim” dedi. 

Kurtuluş Kuş’un paylaşıma sevenlerinden “Yanındayız” yorumları yağdı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.