Melis Sezen’den olay pozlar!

Bali’de tatil yapan Melis Sezen, dekolteli kıyafetleriyle art arda pozlar verdi..

Melis Sezen’den olay pozlar!
Yayınlama: 23.05.2022
A+
A-

Eski MHP milletvekili Ahmet Çakar tarafından dekoltesi eleştirildiği için günlerde sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Melis Sezen, yeni pozlarıyla yine adından söz ettirdi.

DEKOLTELİ KIYAFETİYLE PEŞ PEŞE POZLAR VERDİ

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu, final bölümünün tamamlanmasıyla soluğu tatilde aldı. İlk tatilini Bali’de yapma kararı alan Melis Sezen, çektirdiği kareleri de takipçilerinin beğenisine sunmayı ihmal etmedi. Instagram’da 1,5 milyon takipçisi bulunan oyuncu Melis Sezen, etek ve büstiyerden oluşan kombiniyle art arda pozlar verdi. 

Melis Sezen’in paylaşımları kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

ESKİ VEKİL KIYAFETİNİ ELEŞTİRMİŞTİ
 

Eski MHP milletvekili Ahmet Çakar, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir canlı yayında Melis Sezen’in aylar önce bir ödül töreninde giydiği dekolteli elbisesini eleştirmişti. 

Melis Sezen’in kıyafetini açık bulan Çakar,”Bu Sadakatsiz adlı dizide oynayan bir kız var. Adını filan bilmem. Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok” demişti. 

Ahmet Çakar’ın bu sözlerinden sonra gündem olan ve destek mesajları yağan Melis Sezen için çok konuşulan kıyafetiyle bir pozunu daha paylaşarak “Biz kadınlar çok güçlüyüz” ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE MELİS SEZEN’İN YENİ POZLARI:

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.