Caner Erkin’den flaş Fenerbahçe hamlesi

Sezon sonunda Fenerbahçe ile anlaşıcağı iddia edilen Caner Erkin, sosyal medyada ilginç bir harekete imza attı.

Caner Erkin’den flaş Fenerbahçe hamlesi
Yayınlama: 21.06.2020
A+
A-

Transfer sezonunun en çok konuşulan isimlerindne biri olan ve Fenerbahçe’yle anlaşıp anlaşmayacağı da merakla beklenen Caner Erkin’den flaş bir Fenerbahçe hamlesi geldi.

Fenerbahçe’den 2015/2016 sezonunun sonunda ayrılan ve bedelsiz olarak İtalyan kulübü Inter2in yolunu tutan Caner Erkin, daha sonra Frank de Boer’in İtalyan ekibinin başına geçmesiyle Hollandlaı teknik adamla anlaşamamış ve kısa sürede Milano’dan ayrılmak zorunda kalmıştı.

Inter’den sonraki durağı Beşiktaş olan Caner Erkin’e Fenerbahçe taraftarı büyük tepki göstermişti. Fenerbahçe’de 2, Beşiktaş’ta 1 şampiyonluk yaşayan ve Siyah Beyazlılar’la Avrupa’da da önemli başarılar elde eden Caner’in sözleşmesi Temmuz ayında sona eriyor. İki haftadır Sergen Yalçın’ın ilk 11’de forma vermediği ve onun yerine genç Rıdvan Yılmaz’ı tercih ettiği Caner Erkin’in adı eski takımı Fenerbahçe’yla anılıyor.

Taraftar hesaplarının engellerini teker teker kaldırıyor

Tüm bu gelişmeler ışığında 31 yaşındaki sol kanat oyuncusundan flaş bir hamle geldi. Caner Erkin, daha önce Beşiktaş’a transferinde kendisine sert tepk gösteren taraftar hesaplarını engellemişti. Caner Erkin’inn bu hesapların engellerini birkaç gündür kaldırması ise dikkat çekiyor. Taraftarlar bu hamleyi “Caner’den Fenrbahçe’ye bir zeytin dalı” olarak yorumluyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.