Trabzonspor’un net borcu açıklandı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan rezerv lig ve transfer açıklaması..

Trabzonspor’un net borcu açıklandı
Yayınlama: 25.06.2022
A+
A-

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, olağan divan genel kurul toplantısında açıklamalarda bulundu.

Yeni sezon hazırlıklarıyla ilgil Ahmet Ağaoğlu, “Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek bir kadronun oluşturulmasından ziyade ekonomik ve en iyi mücadeleyi vereceğimiz bir kadro kuracağız. Bugün itibarıyla hem hocamız hem izleme ekibimizin belirlemiş olduğu 2 oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu oyuncular, hazırlık kampımıza 9 Temmuz’da katılacaklardır.” açıklamasında bulundu.

Rezerv takım liginin TFF Yönetim Kurulu’ndan geçtiğini söyleyen Ahmet Ağaoğlu, “Uzun süren bir çalışmamız vardı bizim. Trabzonspor’un öncülüğünü yaptığı her federasyon ve yönetim kurulu toplantısıda ifade ettiğim B takım mümkün olmuyorsa rezerv takım liginin kurulmasıydı. Bu doğrultuda yeni federasyon başkanımız ve yönetimiyle gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde, kendisinin bu konuda kararlı olduğunu ve rezerv ligin yönetim kurulundan geçirildiğini büyük bir mutlulukla öğrendik.” dedi.

Öte yandan olağan divan genel kurul toplantısında Trabzonspor’un net borcunun 1 milyar 922 milyon 815 bin 640 TL olduğu açıklandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.