Kartal Gönüllüleri’nden erken yılbaşı kutlaması

Kartal Gönüllüleri’nin düzenlediği erken yılbaşı kutlaması büyük ilgi gördü..

Kartal Gönüllüleri’nden erken yılbaşı kutlaması
Yayınlama: 24.12.2022
A+
A-

Kartal Gönüllüleri’nin düzenlediği erken yılbaşı kutlaması yapıldı.

Pamukspor Tesislerinde düzenlenen kutlamaya Kartal Belediye Başkan Yardımcısı İmam Aydın, Kartal Belediyesi Meclis Başkanvekili Özlem Bulut, Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı Eray Ekim, Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar, Kartal Belediyesi Meclis Grup Başkanvekili  Gülay Boyraz, CHP Kartal İlçe kadın kolları başkanı Birgül Karababa, CHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Özlem Cendere Doğan, Doğru Parti İstanbul İl Başkanvekili Sedat Özkan, İl başkan yardımcısı Hasan Okhan Okumuş, Kartal Belediyesi İklim ve Çevre Müdürü Deniz Karacan ve çok sayıda davetli katıldı.

Kartal Gönüllüleri Platformu Başkanı Nehviz Küçükkahveci, eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, kendilerine destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı İmam Aydın, Afganistan örneğini vererek şunları söyledi:

“Kartal Gönüllüleri Platformu yönetici ve tüm üyelerini eğitime verdikler destekten dolayı kutluyorum. Cumhuriyetimizin kıymetini bilmeliyiz arkadaşlar. İşte Afganistan’da gördünüz; kız çocuklarının üniversiteden ilk okula kadar eğitim almalarını yasakladılar. Kadınların okutulmadığı bir toplum olmak istemiyoruz. O yüzden eğitime büyük önem vermeliyiz.”

Kartal Belediyesi Meclis Başkanvekili Özlem Bulut da demokrasinin ve cumhuriyetin önemine dikkat çekti.

Kartal Belediyesi İklim ve Çevre Müdürü Deniz Karacan, sıfır atık projesinin önemine vurgu yaparken “Çöplerimizi ayrıştırarak atarsak onları ekononimize ve ekolojik dengeye yeniden kavuştururuz” dedi.

Programa katılan davetliler, çalan şarkı ve türkülerle coşarak gönüllerince bir erken yılbaşı kutlaması yaptılar..

KUTLAMADAN KARELER:

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.