Aleyna Tilki: ‘herkesten de utandım’

Yaşanan felaket sonrası kendisine gelen yardım mesajlarını yayınlayan şarkıcı Aleyna Tilki, yaptığı bir paylaşımla hislerini aktardı.

Aleyna Tilki: ‘herkesten de utandım’
Yayınlama: 09.02.2023
A+
A-

Türkiye’yi yasa boğan 7.7 ve 7.6’lık Kahramanmaraş depremleri, 10 ili birden etkiledi. Türkiye’ye felaketi yaşatan deprem nedeniyle çok sayıda bina yıkıldı. Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’dan acı haberler gelmeye devam ediyor.

Hayatını kaybedenler dışında birçok kişi de yaralandı. Ekiplerin, enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmalar sürüyor.

ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK

Deprem bölgesiyle ilgili sanat dünyası da sessiz kalmadı. Bölgeye yardım gönderen Haluk Levent, Acun Ilıcalı, Yağmur Atacan, Kıvanç Tatlıtuğ ve Müge Anlı gibi isimlerin yanı sıra, birçok ünlü isim de sosyal medya paylaşımlarıyla depremzedelere destek oluyor.

YARDIM MESAJLARINI PAYLAŞTI

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlülerden biri olan Aleyna Tilki de, hem Instagram hem de Twitter hesabından kendisine yardım mesajlarına kayıtsız kalmayarak takipçilerine duyurdu.

“UTANDIM”

Yaşanan felaketin ardından hislerini de ifade eden şarkıcı, Twitter hesabından yayınladığı bir mesajda şöyle yazdı:

Alıp elime bir bardak su içecekken kendimden de, şu an içtiği sudan utanmayan herkesten de utandım.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.