Duygu Sarışın saçını hediye etti

Duygu Sarışın, ‘Saçım Saçın Olsun’ kampanyası için saçını, tedavi sırasında saçı dökülen hastalara hediye etti.

Duygu Sarışın saçını hediye etti
Yayınlama: 14.11.2020
A+
A-

Oyuncu Duygu Sarışın, Kanser Savaşçıları Derneği’nin ‘Saçım Saçın Olsun’ kampanyası için saçını, tedavi sırasında saçı dökülen hastalara hediye etti. Oyuncu, “Doğup büyüdüğünüz coğrafya, vicdanınız ve öncelikleriniz için hep bir kılavuz. Mutlak bir şimdiki zaman yaşıyoruz. Covid-19 ile başlayan zorlu bir süreç, ardından afetler” diye konuştu.

“Şöyle bir dönüp baktığınızda haydi ceplerinizdekini dökme zamanı diyorsunuz ve hikaye başlıyor” diyen Duygu Sarışın, “Hepimizin birbirimize nasıl daha faydalı olabiliriz diye düşündüğü bu süreçte saçımı bağışlamaya karar verdim. Dünyayı sevgi kurtaracak. Tekrar sarılmak ümidiyle…” dedi.

Duygu Sarışın’ın, geçtiğimiz hafta saçını kestirdiği öğrenildi.

Duygu Sarışın kimdir?

Duygu Sarışın, yer aldığı projeler ve özel hayatı ile magazin dünyasının araştırılan ismi oldu. İçerde dizisinde yıldızı parlayan Duygu Sarışın, aynı diziden rol arkadaşı Çağatay Ulusoy ile anılmıştır. Peki, son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Burcu karakteri ile rol alan Duygu Sarışın kimdir kaç yaşında? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler:

Duygu Sarışın, son günlerin araştırılan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Duygu Sarışın, 24 Kasım 1987 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünde tamamlayan Sarışın, daha sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü’nde dersler almıştır. Bu eğitimlerinin ardından güzel oyuncunun deneyim kazandığı yer ise İzmir Devlet Tiyatrosu olmuştur.

2011 yılında ise televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım atmış; İçerde, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi diziler de rol almıştır.

Star Tv’de yayınlanan; kadrosunda Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar, Hayal Köseoğlu, ve Tansu Biçer gibi isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosunda yer aldı ve Burcu karakterini canlandıdı.

Duygu Sarışın 1.70 boyunda ve 56 kilo ağırlığındadır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.