Ersun Yanal tuttuğu takımı açıkladı

Fenerbahçe’yi nisan ayında şampiyon yapan Ersun Yanal, Kırılma Anı programında Emek Ege’nin sorularını yanıtladı.

Ersun Yanal tuttuğu takımı açıkladı
Yayınlama: 28.03.2022
A+
A-

Bir televizyon programına katılan deneyimli teknik direktör Ersun Yanal, çocukluğundan beri Fenerbahçe’yi tuttuğunu açıkladı. 

2013-2014 sezonunda Fenerbahçe’yi nisan ayında şampiyon yapan Ersun Yanal, NTV’de yayınlanan Kırılma Anı programında Emek Ege’nin sorularını yanıtladı. Samimi cevaplar veren deneyimli hoca, Fenerbahçeli olduğunu da resmen açıkladı.

“BİZ FENERBAHÇELİYİZ”
“Siz Fenerbahçeli misiniz gerçekten?” sorusuna “Evet” cevabı veren Yanal, sarı lacivertli renklere nasıl gönül verdiğini şöyle anlattı: “Dedem Fenerbahçe genç takımında oynamış. Bizim ailede babam da Fenerbahçeli. Annemin Galatasaray’da oynamış kuzenleri var. Ama bizim baba tarafında herkes Fenerbahçeli. Biz Fenerbahçeliyiz.”

“HAYALİM FENERBAHÇE’DE ŞAMPİYON OLMAKTI”
Emek Ege’nin “Daha gençsiniz… Bundan sonra önünüzde uzun bir kariyer var. Bu açıklamanızla benim için Beşiktaş, Galatasaray hatta Milli Takım kapısı bile daha zor açılır” sözlerine Yanal, “Benim çocukluk hayalim, kariyer hayalim Fenerbahçe’de şampiyon olmaktı. Her şeyin bir bedeli var, en güzel bedel en sevdiğin şeye kavuşmaktır” karşılığını verdi.

“HER ZAMAN”
“Bir Fenerbahçe dönemi daha olabilir mi?” sorusuna ise Yanal, “Her zaman! Şampiyon olduğun yer, en büyük mutluluğu yaşadığın yerdir. En mutlu olduğun günü yaşadığın ve sevgi gördüğün bir yerin sana ihtiyacı olduğunda bu düşünülecek bir şey olamaz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.