Ebubekir Taşyürek ‘Doğayla savaş etmemeliyiz’

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, Kastamonu sel felaketi sergisini ziyaret ederken çarpıcı tespitlerde bulundu..

Ebubekir Taşyürek ‘Doğayla savaş etmemeliyiz’
Yayınlama: 28.10.2021
A+
A-

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleriyle birlikte “14. Kastamonu Tanatım Günleri”ne katıldı..

Ziyareti sırasında KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen ve Başkanvekili Kubilay Salihvatandaş ile görüş alışerişinde bulundu..

İlçe standlarını ziyaret eden Ebubekir Taşyürek, burada karşılaştığı belediye başkanlarınlarından Kastamonu hakkında bilgiler aldı..

Daha sonra Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ile birlikte “Kastamonu Sel Felaketi” fotoğraf sergisini açan Ebubekir Taşyürek şunları söyledi:

“Tarihin belki de en korkunç sel felaketlerinden birisiyle karşılaştık. Sadece bizim ülkemiz değil dünyanın belli başlı ülkelerinde de sel felaketi yaşandı.. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda hızla hareket eden yetkililerimiz, selin yaralarını en kısa zamanda sarmayı başardı. Bugün görüyoruz ki Avrupa’nın devleri olarak adlandırılan bazı ülkelerde selin izleri olduğu gibi dururken, arabalar bile hâlâ üst üste dururken biz Kastomun’da selden etkilenen vatandaşlarımızın sorunlarını büyük ölçüde çözdük. Allah bizlere bir daha böyle felaketler yaşatmasın. Ancak insanoğlu olarak şunun da bilincinde olmalı, doğayla savaşmayı mücadele etmeyi bir kenara bırakmalıyız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.