Survivor’da eleme adayı belli oldu!

Survivor 2021 Ünlüler – Gönüllüler tüm hızıyla başladı. Ünlüler İlayda’yı yazdı..

Survivor’da eleme adayı belli oldu!
Yayınlama: 17.01.2021
A+
A-

Survivor 2021 Ünlüler – Gönüllüler tüm hızıyla başladı. Geçtiğimiz hafta sakatlanan Reşat’a ne olacağı merak edilirken Acun Ilıcalı dokunulmazlık oyununda son durumu açıkladı. Öte yandan ilk eleme adayı da belli oldu.

Survivor 2021’de ödüllüler oyununu kazanan Ünlüler takımı oldu. Daha sonra yarışmacılar dokunulmazlık yarışı için oyun alanına geldi.

Dokunulmazlık oyunu başlamadan Acun Ilıcalı Reşat ile ilgili son durumu açıkladı. ‘İyi haber’ diyerek açıklama yapan Ilıcalı şu ifadelere yer verdi:

Reşat seninle ilgili bir haberimiz var iyi bir haber. Belli bir süre oynamayacaksın ama Survivor’a devam etmenle ilgili bir sorun gözükmüyor. Rapor Metin ağabeye ulaştı ortada kırık yok. Tahmin ediyorum 3-4 günün var.

Eleme adayı belli oldu

İki takım arasında kıyasıya yaşanan rekabet sonrası Ünlüler dokunulmazlık oyununu kaybetti ve bir ismin adını yazmak zorunda kaldı. O isim ise Gönüllüler takımından gelen İlayda oldu.

Adının çıkmasından sonra açıklama yapan İlayda şu ifadelere yer verdi:

“Takım arkadaşlarıma göre bir tık daha geriden geliyorum. Yazmalarını mantıklı buluyorum ama ben bu takımdayken savaşmayı öğrendim. Bunu hiçbir zaman bırakmayacağım saygı duyuyorum.”

Survivor İlayda Şeker kimdir?

Survivor 2021’de yarışan İlayda Şeker, 1994 Nevşehir doğumlu. 18 yaşına kadar Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde ailesiyle yaşayan yarışmacı, Sakarya Üniversitesi’nde okuduktan sonra İstanbul’da yaşayan dedesinin yanına geldi.

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacılarından İlayda Şeker, Survivor öncesi çeşitli işlerle uğraştığını belirtiliyor. İlayda Şeker şu anda çalışmadığını ifade etmiştir.

Merakla beklenen Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yeni sezon tanıtımında İlayda Şeker, dikkat çeken bir cümle kuruyor ve “İnsülinleri hazırlayın, şekerinizi yükseltmeye geliyorum” diyor ve Survivor’da iddialı olduğunu belirtiyor. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.