Paltoları montları çıkarın; Havalar soğuyor

Meteoroloji’den yeni açıklama geldi ve saat verildi. Kasım ayına yaklaşırken havalar da soğumaya başladı.

Paltoları montları çıkarın; Havalar soğuyor
Yayınlama: 19.10.2022
A+
A-

Çok kuvvetli yağmur geliyor. Meteoroloji’den yeni açıklama geldi ve saat verildi. Kasım ayına yaklaşırken havalar da soğumaya başladı. MGM’den ve uzmanlardan açıklamalar art arda geliyor. Bazı yerlerde sağanak yağışlar etkisini gösterirken, bazı illerde ise vatandaşlar denize girmeye devam ediyor.

Havanın önümüzdeki günlerde nasıl olacağı da merak edilen konular arasında bulunuyor. Şiddetli yağış geliyor, sıcaklık bazı kentlerde 14 dereceye kadar düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, (Bayburt hariç) Karadeniz bölgesi, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Sakarya, Bilecik, Antalya, Çankırı ve Kayseri çevreleri ile Muğla’nın doğu ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

Önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu’nun doğusunda kuvvetli (50-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGÂR UYARISI

Rüzgârın, Doğu Anadolu’nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (50-70 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.