Ebubekir Taşyürek ‘Kartal halkı tabutluklarda yaşıyor’

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, Kartal’da acil bir kentsel dönüşüme ihtiyaç olduğunu söyledi..

Ebubekir Taşyürek ‘Kartal halkı tabutluklarda yaşıyor’
Yayınlama: 09.11.2021
A+
A-

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı, kahvaltılı toplantı serisine bu hafta sonu İlçe Kurucular Kurulu Üyelerini ağırlayarak devam etti. Kahvaltılı toplantıda AK Parti Kartal Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri ve İlçe Kurucular Kurulu Üyeleri bir araya geldiler. 

İlçe Başkanlığı’nda, sıcak bir aile ortamında gerçekleşen toplantıda, İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek şunları söyledi;

“Biz bu toplantıları planladığımızda ilk olarak sizlerle bir araya gelmeyi düşünmüştük, ancak pandemi şartlarının yanı sıra sizlerin de programlarına denk gelmediği için, muhtarlarımız ve yerel basın temsilcilerimizin ardından sizlerle bir araya geldik. Öncelikle sizleri evinizde ağırlamaktan duyduğumuz memnuniyeti ifade ediyor, teşrifleriniz için hepinize şükranlarımızı sunuyor, hoş geldiniz diyorum. Hepinizin de çok iyi bildiği gibi siyasetin ana unsuru insandır. Bu yönüyle siyaset insanla ve özellikle de “ben de varım!” diyenlerle yapılıyor. Siyaset; süreklilik, emek, samimiyet ve çaba istiyor. Bu anlamda sizlerin ilk günkü samimiyet ve gayretinizin bugün halâ diri olduğunu çok iyi biliyoruz. Bunun içindir ki, yönetimimizde sizler arasından ve sizleri temsilen arkadaşlarımıza da yer verdik. Bunun yanı sıra, her biri kendi alanında başarılı, daha önceki dönemlerde görev yapmış olanlarla birlikte yeni görev alan, çalışkan ve Kartal’ın güzel evlatlarıyla yeni bir yönetim oluşturduk. Tüm arkadaşlarımız ellerinden gelen çabayı samimiyetle göstermeye çalışıyorlar” dedi.

Konuşmasında güncel siyasete de değinen AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek; “Ne yazık ki, siyaset ve çözüm üretemeyen, algılar ve yalanlar üzerinden siyaset oluşturmaya çalışan rakiplerle ve suni gündemlerle karşı karşıyayız. Bu zihniyet, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımızın sağlığı üzerinden adice, şerefsizce, çirkefçe ve bir o kadar iğrenç bir yalanı dolaşıma soktular. Cumhurbaşkanımızın sağlığı üzerinden kendilerine gelecek arayanlar, milletimizin sinesine yine toslayacak ve hak ettikleri cevabı milletten alacaklardır.”

Siirt’te bir vatandaşın “burası Kürdistan” çıkışına “hayır burası Kürdistan değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti” diyemeyenlerin, bir şehit yakınının kız kardeşine küfredecek kadar işi adileştirdiklerini söyleyen AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek; “Böylesine iğrenç ve seviyesiz bir muhalefetle karşı karşıyayız. Allah’a şükür ki aslanlar gibi Türkiye’nin her meselesine sahip çıkan, Türkiye’nin aydınlık istikbali için yüreğini ortaya koymuş, 24 saat ful çalışan bir liderimiz ve teşkilatımız var” dedi.

Konuşmasında yerel siyasete de değinen AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kartal, 2009 yılında CHP’nin belediyecilik duvarına tosladı. O gün bu gündür iki yakası bir araya gelmedi. Yaklaşık 12-13 yıldır ciddi manada sıkıntılar yaşıyor. Geçen bu kadar yıllık sürede dikili bir ağaçları yok. Kartal’da bugün gördüğümüz kalıcı eserler, merhum Arif Dağlar başkanımız zamanında yapılanlardır. Sahil kesiminden Uğur Mumcu mahallesine kadar, Kartal’ın tamamı tabir yerindeyse tabutluklarda yaşıyor. Acil kentsel dönüşüm ihtiyacı var, acil çözüm bekleyen imar ve plan sorunları var ama, bunları çözebilecek bir irade maalesef Kartal’ın CHP’li belediyeciliğinde yok. Onun için Kartal’ı yeniden AK Parti’nin hizmet belediyeciliğiyle buluşturmak için elimizden geleni yapmak ve Kartal’ı bu hizmet bilmezlerin elinden kurtarmak zorundayız. Bunun için bize yol göstereceğine, ışık tutacağına inandığımız değerli düşüncelerinizin bizler için çok kıymetli olduğunu bir kez daha ifade ediyor, teşriflerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.”

Toplantıya katılan Kurucular Kurulu Üyeleri’nin düşüncelerini ve önerilerini dile getirmeleri ve bütün bu görüş ve düşünceler hakkında İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek’in yaptığı değerlendirme ve teşekkürün ardından kahvaltılı toplantı sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.