Hakan Ural’a sağlıkçılardan tepki

Hakan Ural’ın sağlıkçılar hakkındaki yorumu büyük tepki çekti: Gözünü çıkarırsın..

Hakan Ural’a sağlıkçılardan tepki
Yayınlama: 08.12.2021
A+
A-

Ünlü oyuncu Hakan Ural, Neler Oluyor Hayatta programında sağlık çalışanları hakkında kullandığı ifadelerle büyük tepki çekti.

Sağlıkçıların hastalarla ilgilenmemesini eleştiren Ural, sunucu Nur Tuğbaş Algül’ün çocuğunu örnek vererek “Arden’i aldın götürdün. Senin ne yapacağını söyleyeyim mi? Gözünü çıkarırsın” dedi. Algül ise “Yaparım” cevabını verdi.
Koronavirüse yakalanıp tedavisinin ardından iyileşen Hakan Ural, yorumculuğunu yaptığı Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programına geri döndü. Program sırasında Kocaeli Devlet Hastanesi’nde gerçekleşen sağlık çalışanlarına saldırı olayını yorumlayan Ural’ın kullandığı ifadeler tartışma konusu oldu.

“GÖZÜNÜ ÇIKARIRSIN” İFADESİ TEPKİ ÇEKTİ
“Hiçbir şey yapmıyor. Doktor zaten böyle duruyor” diyerek sözlerine başlayan Hakan Ural, sunucu Nur Tuğbaş Algül’ün çocuğu olan Arden Namlı üzerinden bir örnekte bulunarak “Arden’i aldın götürdün. Senin ne yapacağını söyleyeyim mi? Gözünü çıkarırsın” dedi. Algül ise bu sözlere “Yaparım” diyerek karşılık verdi.

TEPKİ TOPLADI
Açıklamalarının devamında “Doktor da duvara yaslanmış. ‘Oğlum ölüyor’ diyorsun, ‘Ben eylemdeyim’ diyor” ifadelerini kullanan Hakan Ural, sosyal medyada büyük tepki gördü. Sağlıkçılar Ural’ın sözlerinden dolayı “ÖzürDileHakanUral” etiketinde toplandılar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.