CHP’li Veli Ağbaba Eyüp Özsoy’u böyle ispiyon etti!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, AK Partili İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy’u Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ispiyonladı.

CHP’li Veli Ağbaba Eyüp Özsoy’u böyle ispiyon etti!
Yayınlama: 01.12.2022
A+
A-

TBMM Genel Kurul’unda Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkol Piyasasının Düzenlenmesine Dair Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile AK Parti İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy arasında ilginç bir tartışma yaşandı.

“SEN REİSTEN GİZLİ GİZLİ İÇ”

Eyüp Özsoy’un kendisine laf atmasına sinirlenen Ağbaba, “Sen American Tobacco’nun adına bağırmaya devam et bakalım. Sen reisten gizli gizli M….ro’yu iç ama Adıyaman’ın tütününe yasak getir. Bunlar var ya reisten korkuyorlar. Reisten korkacağınıza Allah’tan korkun. Buradan sesleniyorum Malatyalılar, Adıyamanlılar tanıyın bunlar ekmeğinizin düşmanı, bunlar sizin düşmanınız bunları tanıyın” dedi.

“BİZİM NAMUS SÖZÜMÜZ OLSUN”

Veli Ağbaba, açıklamasının devamında “Buradan söz veriyoruz önümüzdeki yıl iktidara geldiğimizde yapacağımız ilk iş bu satış yasaklarına verilen cezayı kaldırmak olacak. Bizim namus sözümüz olsun” ifadelerini kullandı.

“UTANMAZ, OYUR YERİNE”

Veli Ağbaba’nın bu sözlerine AK Parti grubundan itirazlar gelirken, AK Parti’li Eyüp Özsoy’un, Ağbaba’ya “Sen PKK’nın yanındasın” diye laf atması üzerine Veli Ağbaba, “PKK’nın da Allah belasını versin. Senin de Allah belanı versin. Terbiyesiz de sensin, ahlak yoksunu da sensin, utanmaz, otur yerine” diye cevap verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.