Özgü Namal 2 yıl sonra gecelere aktı

Eşi Serdar Oral’ı kaybettikten sonra ortalıkta görünmeyen oyuncu Özgü Namal, ilk kez eğlenirken görüntülendi.

Özgü Namal 2 yıl sonra gecelere aktı
Yayınlama: 28.10.2022
A+
A-

İki çocuğunun babası eşi Serdar Oral’ı kaybettikten sonra ortalıkta görünmeyen oyuncu Özgü Namal, eğlence hayatına geri döndü.

2020 yılının ekim ayında eşi Serdar Oral’ı kaybeden ve uzun süre ortalarda görünmeyen Özgü Namal, önceki gece Asmalımescit’te bulunan Corridor adlı mekândaydı.

Hürriyet’ten Sayit Durmaz’ın haberine göre çıkışta ünlü oyuncu Özgü Namal için çağrılan taksi kapıya kadar yanaştırıldı.

Taksiye gülerek binen Özgü Namal, muhabirlerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Özgü Namal kimdir?

28 Aralık 1978 tarihinde İstanbul’un Üsküdar ilçesinde dünyaya geldi. Özgü Namal, baba tarafından aslen Makedonya Üsküp göçmeni, anne tarafından Yunanistan Selanik göçmeni. Annesi Akile Namal emekli devlet memuru, babası Kubilay Namal emekli tüccar.

Özgü Namal, Üsküdar Cumhuriyet Lisesi’nden mezun oldu. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamladı. Daha sonra Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldı.

1997 yılında Masal Gerçek Tiyatrosu’nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başladı. Aynı yıl ilk kez ‘Beşibiryerde’ televizyon dizisiyle kamera önü oyunculuk deneyimi yaşadı. 1999 yılında ‘Kerem’ adlı sinema filmiyle ilk kez beyazperde göründü.

2003-2005 yılları arasında ‘Kurtlar Vadisi‘ dizisinde ‘Polat Alemdar’ın sevgilisini canlandırdığı ‘Elif Eylül’ karakteriyle hafızalarda yer edindi.

2005’te rol aldığı ‘Kiralık Oyun’ adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Afife Tiyatro Ödülleri’nde yardımcı rolde ‘Yılın En Başarılı Müzikali’ ve ‘Komedi Kadın Oyuncusu’ ödülünü elde etti.

2014-2015 yıllarında ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ yarışmasında jüri olarak yer aldı.

Son olarak 2014 yılında rol aldığı ‘Yalnız Kurt’ dizisi ve ‘Benimle Var mısın?’ sinema filminden sonra herhangi bir projede oynamadı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.