Kartal kan bağışı kampanyasında çifte rekor kırdı

Kartal Kaymakamlığı tarafından “Kan Ver Hayat Ver” sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyası İstanbul’da iki ayrı rekor kırdı.

Kartal kan bağışı kampanyasında çifte rekor kırdı
Yayınlama: 11.12.2022
A+
A-

Kartal Kaymakamlığı tarafından  “Kan Ver Hayat Ver” sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyası İstanbul’da iki ayrı rekor kırdı.

İstanbul Valiliğinin öncülüğünde, Kartal Kaymakamlığı ve Türk Kızılay Kartal Şubesi iş birliğiyle Kartal Şehit Şükrü Bayrakçı İlkokulu’nda “Kan Ver Hayat Ver” sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi. 

Programa Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı, Okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurulan kan bağışı standına vatandaşlar, hastalara umut olmak için kan bağışında bulundu.

Şehit Şükrü Bayrakçı İlkokulu’ndaki kan bağışı kampanyasında bir günde 963 ünite kan bağışlandı. Bu rakam tek çadır alımında İstanbul genelinde en yüksek kan bağışı olarak kayıtlara geçti.

Kartal, ayrıca toplamda 1401 ünite kan bağışıyla İstanbul’da yeni bir rekora imza attı.

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal’ın kırdığı iki rekoru sosyal medya hesaplarında paylaşarak tüm bağışçılara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

İşte Kaymakam Abdullah Demir’in o paylaşımı:

HARİKASIN KARTAL.                       
Kartal kan bağışı kampanyasında iki rekor:
* Tek çadır  alım noktasında alınan en yüksek kan bağışı rekoru:963 
*Toplam alınan kan bağışı:1401 ünite.
Duyarlılık gösterip yanımızda olan; 
Kan veren tüm bağışçılarımıza, kan toplama noktalarında görevli okul müdür ve öğrencilerimize, 
İlgilenen bağış yapan muhtarlarımıza, basınımıza, 
Kızılayımızın değerli ekiplerine, minik kalpleriyle dev başarıya emek harcayan öğrencilerimize, duyarlı halkımıza ve özellikle Şehit Şükrü Bayrakçı ilkokulu müdürümüz ve ekibine  Sonsuz Teşekkürler. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.