Dilşad Şimşek EDHO ile yollarını ayırdı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ebru karakterine hayat veren Dilşad Şimşek, diziden ayrıldı.

Dilşad Şimşek EDHO ile yollarını ayırdı
Yayınlama: 20.01.2021
A+
A-

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ebru karakterine hayat veren Dilşad Şimşek, ölerek diziden ayrıldı.

Geçtiğimiz bölümde hain olduğu ortaya çıkan Avukat Ebru (Dilşad Şimşek), 179. bölümde Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı “Hızır Çakırbeyli” karakterine suikast düzenlemek isterken Sanem Çelik’in hayat verdiği Ceylan tarafından öldürüldü.

EDHO’NUN EBRU’SU HAİN ÇIKTI!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçtiğimiz haftaki bölümlerinde iki isimden birisinin hain olduğu düşünülüyordu. Bu akşam yeniden izleyici karşısına çıkan dizide hain belli oldu. Dilşad Şimşek tarafından canlandırılan Ebru Fethi’nin elemanı çıktı ve Çakırbeyli ailesine ihanet ettiği ortaya çıktı. Bu beklenmedik olay ekran başındakileri şoke etti.

DİLŞAD ŞİMŞEK KİMDİR?

Dilşad Şimşek 25 Kasım 1980 yılında Norveç’te dünyaya geldi. Burada 13 yıl kaldıktan sonra İzmir’de de 14 yıl boyunca yaşayan Dilşad Şimşek İstanbul`a geldi.

“London School of Public Relations” mezunudu Şimşek Türkiye’ye geldiği ilk yıllarda reklamcı olarak McCann Erickson’da çalıştı. 1.5 yıl kadar BKM Prot ekibinde bulundu. Daha sonrasında 2 yıl daha devam eden oyunculuk eğitiminin ardından TV’de çalışmaya başladı.

12 Kasım 2011’de BVS Yapım’ın kurucusu ve yönetmeni Bedran Güzel ile evlendi. Bu evlilik 2017’de sonlandı. İki kız kardeşi vardır.

İlk olarak “Çok Güzel Hareketler Bunlar” programında kısa bir dönem yer aldı. Daha sonra ilk TV dizisi olan “Gün Akşam Oldu” Filiz Akın ve Halil Ergün`ün küçük kızı “Türkan” karakterini canlandırdı.

Sonraki sezonda “Esir Şehrin Gözyaşları” dizisinde “Komiser Elif” karakteri rolünde yer aldı.

Dilşad Şimşek, 2013-2014 döneminde ise “Esra” karakteri ile “Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide rol aldı ve bunun yanı sıra birçok reklam filmlerinde de yer aldı.

Dilşad Şimşek, yaklaşık 2.5 sezondur Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde “Ebru” karakterine hayat veriyordu..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.