Cumhurbaşkanı Erdoğan: Belediye başkanı şov yapıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularına yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Belediye başkanı şov yapıyor
Yayınlama: 16.12.2022
A+
A-

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu olayla ilgili Türkmenistan dönüşü uçakta gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili açıklamaları nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

“ŞU ANDA KENDİ PARTİSİ TACİZLERLE, TECAVÜZLERLE KAYNIYOR”

Erdoğan, “Şimdi bu konuyla ilgili bile Sayın Kılıçdaroğlu bir şeyler söylüyor. Kılıçdaroğlu’nun bu konularda biraz insafı olsa, önce kendi partisinin içerisindeki tacizlere, tecavüzlere yolsuzluklara bir bakmasında fayda var. Şu anda kendi partisi kaynıyor, tacizlerle kaynıyor. Yani neredeyse Türkiye’de hiçbir il yok ki oradaki teşkilatında bu tür taciz, tecavüz olmasın” diye konuştu.

“BAKIYORSUN BAZILARI ŞOV YAPIYOR”

Çocuk gelin skandalının ardından İBB’nin Hiranur Vakfı binasını mühürlemesine de değinen Erdoğan, “Bakıyorsun bazıları şov yapıyorlar. Hatta kalkıyor belediye başkanı, işte bu vakfın uzantısı vakfa giderek, o vakfın kapatılması gibi şeylerle şov yapıyor” ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU’NA VERİLEN CEZAYLA İLGİLİ KONUŞMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşamdan beri kamuoyunda geniş yankı uyandıran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak cezası konusunda ise herhangi bir yorumda bulunmadı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.