Esra Erol bile bu iğrençliğe dayanamadı!

ATV canlı yayınında Esra Erol’un programında akıllara durgunluk veren bir olay ekrana taşındı.

Esra Erol bile bu iğrençliğe dayanamadı!
Yayınlama: 22.09.2020
A+
A-

ATV canlı yayınında Esra Erol’un programında akıllara durgunluk veren bir olay ekrana taşındı. Esra Karakuş 28 büyük komşusu ile kaçtı. Kocası onu aramaya çıkınca hayatının en büyük şokunu yaşadı.

Esra Erol’da programına katılan Ferdi Karakuş, kayıplara karışan karısını ve kızını aradığını söyledi. Ferdi Karakuş, komşusu ve ‘abi, baba’ gibi gördüğü Cengiz beyden şüphelendiğini anlattı. Eşinin komşuları olan ve ondan 28 yaş büyük olan Cengiz ile kaçtığını düşünüyordu. Esra Erol kayıp olan Esra Karakuş’un izini sürdü ve onu buldu. Telefon bağlantısı yapan Esra, Cengiz bey ile birlikte olmadığını ısrarla söyledi. Pazartesi günü canlı yayına çıkan Esra Karakuş, pişkinlikle ahlaksızlığını itiraf etti. O anlattıkça Esra Erol dahil herkesin ağzı açık kaldı. 

Ferdi Karakuş’un eşi Esra Karakuş, 4 Eylül 2020 günü evden kaçmadan önce 6 yaşındaki oğlunu komşusuna bırakıyor. Ben doktora gidiyorum diyor ve bir daha dönmüyor. Ferdi Karakuş, karısı eve dönmeyince polise başvuruyor. Çabalarına rağmen karısını bulamayınca Esra Erol’a çıkıp eşini aramaya başladı. 

Esra Erol aranan Esra’ya önce telefonla ulaştı. İzmir’de amcasının yanında olduğunu söyleyen Esra, alt komşusu Cengiz ile kaçtığı iddiasına ateş püskürdü. Cengiz beyin ‘abisi’ olduğunu belirten Esra, bu yakıştırmaya da sinirlendi. Esra eşini terketme sebebini ‘bana teflon tava almadı arabasını yıkattı’ diyerek özetledi. Kaçtığı söylenen Cengiz bey ile ilişkisi olduğu iddiasını sürekli reddeden Esra, ekrana bir fotoğraf verilince telefonu kapattı. 
 

Esra Karakuş’nun ekrana verilen görüntüsü Gaziantep’te çekilmişti. Bulunduğu yer kaçtığı ve ‘ısrarla abim’ dediği Cengiz Beyin ablasının eviydi. Mutlu bir şekilde yer sofrasında Cengiz ile birlikte poz veren Esra, foyası ortaya çıktıktan sonra da ilişkiyi ısrarla reddetti. Esra Karakuş stüdyoya gelip tüm gerçekleri açıklayacağını eşinin iftara attığını söyledi. 

Esra Karakuş bombaları patlattı

Esra yayına çıktığı anda ‘abim’ dediği Cengiz’le ilgili bombayı patlattı. ‘Ben Cengiz’i seviyorum’ diyen Esra, ‘onunla birlikteyim, onunla kaçtım’ dedi. Dahası da vardı. Meğer Esra ile ‘abim’ dediği komşusu Cengiz arasındaki ilişki 2 yıldır devam ediyormuş. Eşi Fırat’ın komşuları Cengiz’i baba gibi gördüğünü ve ona çok güvendiğini de pişkinlikle itiraf etti. Bombalar bu kadar değildi. Devamı daha beterdi.

Kızım Ecrin’in babası Cengiz… 

2 yıldır ‘abim’ dediği Cengiz ile ilişki yaşayan Esra, küçük kızının babasının da kocası olmadığını açıkladı. Esra ‘Küçük kızımın babası Cengiz’ dedi. Bu açıklamayla büyük bir şok yaşayan Ferdi Karakuş, ‘sana verdiğim 8 yıllık emeğe yazıklar olsun’ dedi. Esra’nın pişkince ‘Cengiz’i seviyorum kızım ondan’ demesi herkesin tepkisini çekti. 

Cengiz başından beri biliyordu

Esra Karakuş öylesine pişkindi ki eşine ‘hamileyim çocuğumuz olacak’ diye müjde vermiş. Oysa bebeğin babasının Cengiz olduğunu biliyormuş ve Cengiz de bundan haberdarmış. Bebeğini doğurmaya hastaneye eşi Ferdi götürmüş, kapılarda çocuğunun doğumunu beklemiş. Esra Karakuş “doğumda Fırat yanımdaydı. Cengiz kapıdaydı ama görünmedi’ dedi. Bu olayı gülerek anlatan Esra Karakuş, gizli ilişkisinden ve eşini ‘aptal’ yerine koymaktan ne kadar mutlu olduğunu yansıttı. 

Kızım doğunca ağladım

Aldatılan eş Ferdi Karakuş duydukları karşısında şoke oldu. Kızının doğduğu gün sevinçten ağladını belirten Ferdi Karakuş duygularını şöyle özetledi:

*O gün çok güzel bir duyguyu yaşadım. Kapısında bekledim. Çocuğu kucağıma verecekler diye saatlerce bekledim. Hatta ağladım. Meğer aldatılmışım hiç farkında değilim. 

Esra Erol duydukları karşısında dehşete düşürken “Bu büyük bir sahtekarlık. 2 yıl boyunca hiç yüzün kızarmadan iyi rol yapmışsın. Oscarlıksın’ dedi. Esra Erol, “Siz niye böyle ilişkiler yaşıyorsunuz ya… Hangi karakterli, değerleri olan bir erkek evli bir kadınla olur” dedi. Esra Karakuş ise utanmazca birlikte olduğu Cengiz’i savunarak ‘öyle değil ama’ diye itiraz etti. 
 

Rezillikte zirve

Bebek doğduktan sonra Esra Karakuş ile Cengiz ilişkilerine devam etmişler ve küçük kızın anne babası rolü oynamışlar. Ferdi ise hiçbir şeyden habersiz ‘abi’ dediği Cengiz’i kızı sandığı Ecrin’in 40’ını çıkarmaya bile davet etmiş. Cengiz utanmazca kızı kucağına alıp Esra Karakuş ile birlikte poz vermiş. Bu fotoğrafın amacı ne diye sorulduğunda Esra Karakuş, “Kızıyla fotoğraf çektirdi ne var bunda’ dedi. 

Ferdi Karakuş, 3 yıl önce eşinin kendisine yazdığı bir notu cep telefonundan okuyunca stüdyoda herkes duygulandı. Bir tek kişi hariç. Esra Karakuş onun ağlayarak okuduğu notu gülerek izledi. Sonunda da ‘sil gözyaşlarını Ferdi boşver’ diyerek pişkince onu avuttu. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.