Kılıçdaroğlu Meral Akşener’e ayar verdi

Kılıçdaroğlu’ndan Akşener’in “İmamoğlu ya da Yavaş aday gösterilirse hayır demeyeceğiz” sözlerine dikkat çeken yanıt

Kılıçdaroğlu Meral Akşener’e ayar verdi
Yayınlama: 19.12.2022
A+
A-

Ankara’da televizyon temsilcileriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündemdeki konulara ilişkin birbirinden önemli değerlendirmelerde bulundu.

“HER PARTİNİN KENDİ KURALLARI VARDIR”

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın adaylığına dair “İki arkadaşımızdan biri aday gösterilse hayır demeyeceğiz” sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, kullandığı “Bir parti başka bir partinin içişlerine karışmamalı. Her partinin kendi kuralları vardır” ifadeleriyle büyük dikkat çekti.

“MERAL HANIM’IN TEPKİ GÖSTERMESİNİ DOĞAL KARŞILIYORUZ”

Meral Akşener’in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezası sonrasında İBB’ye gitmesini de değerlendiren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Meral Hanım’ın haksızlığa hukuksuzluğa tepki göstermesini doğal karşılamamız lazım” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı yönündeki tartışmalar hakkında çok konuşulacak ifadeler kullandı.

“6 LİDER ORTAK KARAR ALIRSA ADAY OLURUM”

6 liderin ortak iradesine saygı duyacaklarını belirten Kılıçdaroğlu, “Kararı verecek olan 6’lı masa, adayımız sizsiniz derlerse elbette ki aday oluruz. 6 liderin ortak iradesine saygı göstereceğiz” dedi. Kılıçdaroğlu, açıklamalarında şunları kaydetti; (Akşener ve İmamoğlu görüntüsü) İmamoğlu çağrı yaptı Meral hanım katıldı. Saygı duymamız lazım. 6 lider de benzer tepkiler gösterdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.