Zeynep Bastık: Hepimizin kalbi paramparça

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin 99’uncu saatinde enkaz altından sağ çıkarılan Ayfer, Zeynep Bastık’ın bir parçasının çalınmasını istemişti.

Zeynep Bastık: Hepimizin kalbi paramparça
Yayınlama: 03.03.2023
A+
A-

Ayfer (15), 6 Şubat’ta meydana gelen felaketin 99’uncu saatinde, 13 yaşındaki kardeşi Fatma ise depremin 101’inci saatinde enkaz altından çıkarılmıştı. Kahramanmaraş Bahçelievler Mahallesi’ndeki enkazda kurtarma çalışmaları 10 saat sürmüştü.

Ayfer’in ilk isteği, Zeynep Bastık’ın ‘Gül Beyaz Gül’ şarkısı olmuştu. Antalya Büyükşehir itfaiye ekibi, genç kızın istediğini geri çevirmemiş ve cep telefonundan açtıkları şarkıyı dinletmişti.

 

“EĞİTİM HAYATLARI BOYUNCA YANLARINDA OLACAĞIM”

Zeynep Bastık, Ayfer’in duygu yüklü görüntülerini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü şarkıcı, depremin beşinci gününde gerçekleşen mucize kurtuluşunun ardından şu ifadeleri kullanmıştı:

Ayfer’e ve kız kardeşine ulaştık. Ailesini, yakınlarını kaybettiğini öğrendik. Çok, çok üzgünüm. En kısa sürede bir araya geleceğiz Ayfer’le. Şarkı, konser ne isterse… Kız kardeşiyle eğitim hayatları boyunca maddi manevi yanlarında olacağıma da söz veriyorum. Ayfer sayende tarifsiz duygular içindeyim. Sana ve kardeşine sarılmak için gün sayacağım.

AYFER İLE GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞTÜ

Bastık, hastanede tedavisi süren Ayfer’le telefonla görüntülü görüşme de yapmıştı. Duygusal anların yaşadığı görüşmede şarkıcı, Ayfer’e moral vermeye çalışmıştı.

 

“SİZİ ÇOK ÖZLEDİM”

Bir süredir sosyal medyada paylaşım yapmayan 29 yaşındaki Zeynep Bastık, takipçilerinin mesajları sonrası Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bir yazı yayınladı.

Sözlerine; “‘Yüzünü görelim, seni özledik’ diyorsunuz. Ben de sizi çok özledim” diye başlayan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Ama geçirdiğimiz bu kötü zamanlardan dolayı mentalimi toparlamakta herkes gibi güçlük çektim, çekiyorum. Hepimiz süreci kendimizde atlatmaya çalışıyoruz ama unutmuyoruz, unutmayacağız. Sadece yollar arıyoruz iyileşmek için…

 

“SEVGİYE İHTİYACIMIZ VAR”

“Hepimizin kalbi paramparça, zihni bulanık; biliyorum” diyen şarkıcı; “Birbirimizi sarıp, sarmalamaya ihtiyacımız var en çok da bunu biliyorum. Sevgiye ihtiyacımız var. Ben de kendimce buna hazırlanıyorum. Bir yere gitmedim, buralardayım. Biraz kabuğuma çekildim sadece” dedi ve ekledi:

En kısa zamanda güzelliklerle sarılacağız birbirimize.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.