Weghorst ‘Beşiktaş çok özel bir takım’

Beşiktaş’ın yeni transferi Wout Weghorst, Türkiye’de neye uğradığını şaşırdı..

Weghorst ‘Beşiktaş çok özel bir takım’
Yayınlama: 11.07.2022
A+
A-
Beşiktaş’ın İngiltere ekibi Burnley’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Wout Weghorst, siyah-beyazlı taraftarların ilgisinin transferinde belirleyici faktör olduğunu söyledi.
 
Siyah-beyazlı takımın Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hollandalı oyuncu, “Transfer sürecim biraz uzun sürdü. Başka teklifler vardı. Doğru kararı vererek Beşiktaş’ı seçtim. Beşiktaş özel bir takım.” dedi.

“BU İLGİYİ KİM YAŞASA MUTLU OLUR”

“Sosyal medyadan bir sürü kişi Beşiktaş’a gelmem için bana, akrabalarıma, arkadaşlarıma mesaj attı. Evime kitap, hırka, Türk yemekleri gibi hediyeler geldi.” ifadelerini kullanan Weghorst, “Beşiktaş’ı tercih etmemdeki en büyük faktör, bu istekti. Binlerce mesaj, taraftarların ilgisi ve çok istemesi beni çok iyi hissettirdi. Bu kadar sevgi ve sıcak ilişki varsa taraftarla özel ve benzersiz bir bağ oluşturabiliriz diye düşündüm. Bunu kariyerimde hiç yaşamadım. Bu kadar çok ilgi ve istek beni çok mutlu hissettirdi. Bu ilgiyi kim yaşasa mutlu olurdu.” diye konuştu.
 
“UMARIM KUPALAR VE ŞAMPİYONLUKLAR KAZANACAĞIZ”
Weghorst, taraftarların hediyelerine şampiyonluklarla cevap vermek istediğini söyleyerek, “Beşiktaş için ne gerekiyorsa her şeyi sahada sergileyip, başarılı bir takım göstermek istiyorum. Hediye karşılığı olarak umarım kupalar, şampiyonluklar kazanacağız ve harika başlayan bağ unutulmaz bir yılla beraber daha da kuvvetlenecek.” açıklamasında bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.