Seren Serengil’den bomba Hadise iddiası

Seren Serengil, Hadise ile Reza Zarrab’ın kayalıklarda el ele fotoğraflarının olduğunu iddia etti.

Seren Serengil’den bomba Hadise iddiası
Yayınlama: 15.11.2022
A+
A-

Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Seren Serengil, Hadise ve Reza Zarrab ile ilgili herkesi şoke eden iddialarda bulundu. Seren Serengil’in iddiasındaki kız kardeş detayı ise ‘yok artık’ dedirtti.

Hadise iddialı tarzıyla sahneye çıktı ve kalça dansıyla gündem oldu. Hadise’nin gündemde olmasına kızan Seren Serengil, Reza Zarrab  iddiasını yineledi. Serengil, bu sefer de Hadise’nin Rıza Sarraf’la kayalıklarda el ele fotoğrafları olduğunu iddia etti.

Her fırsatta Hadise’nin Reza Zarrab‘la birlikte olduğunu iddia eden Seren Serengil yine kendini tutamadı. 

Hadise’nin Ebru Gündeş ile arkadaş olduğu dönem Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığını iddia eden Serengil “Ben o mesajları okudum Reza ile olan. Yetinmedim, Reza’nın avukatını aradım, avukat evet dedi. Ben söz verdiğim için burada söylemedim” demişti.

Seren Serengil, Hadise’nin son konserinde, “Söylediklerimden dolayı hiç kimseye hesap vermek zorunda değilim. Şimdi ben bir şeyler söylerim ama manşet olmaya hiç niyetim yok” sözlerine kızdı ve bu sefer herkesi şoke eden bir iddiada bulundu. 
 

HERKESİ ŞOKE EDEN KIZ KARDEŞ DETAYI

Seren Serengil şu iddialarda bulundu:

“Desin ki… Mesela… Reza’yla benim fotoğraflarım varmış desin mesela. Onu da kız kardeşim çekmedi desin mesela. Manşetse bu manşet bence. Kayalıklarda el ele bir fotoğrafınız varmış diye söylentiler varmış, böyle bir fotoğraf yok. Üstelik kız kardeşim çekmedi desin mesela. Diyebilir, bunları söyleyebilir.”

Seren Serengil’in bu iddiası akıllara Hadise’nin küs olduğu kardeşi Hülya Açıkgöz’ü akıllara getirdi. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.