Ebru Şallı başlığı kendi verdi

Ebru Şallı, eski eşi Harun Tan ile evliliğinden olan oğlu Beren ve oğlunun kız arkadaşı Laçin Terlemez ile bir AVM’de objektiflere yansıdı.

Ebru Şallı başlığı kendi verdi
Yayınlama: 06.01.2023
A+
A-

Ebru Şallı’nın oğlu Beren Tan, yaz aylarından beri Laçin Terlemez ile aşk yaşıyor. Eski manken, “Tatlı ve cici bir kız. Sadece akıllı değil, güzel de” dediği müstakbel gelini ve oğluyla birlikte önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Flaşlar patlayınca Beren ve Laçin hızla uzaklaşırken, muhabirlerle konuşmak Ebru Şallı’ya kaldı.

GENÇLER KAÇTI!

Posta gazetesinde yer alan habere göre; Ebru Şallı, “Beren küçüklüğünden beri fotoğraf çektirmeyi sevmez. Biz bile beraber çekemiyoruz, sevmediği için gitti” açıklamasını yaptı.

“DAHA ÖNCE TANIŞMIŞTIK”

Şallı, muhabirlerin “Gelininiz ile alışverişe mi çıktınız?” sorusuna, “Evet, kendisi oğlumun kız arkadaşı. Sonrasında da bir şeyler içeceğiz. Biz daha önce tanışmıştık. Gelin-kaynana alışverişte diye yazarsınız kesin” cevabını vererek güldü.

“BU NASIL YAKIŞIKLILIK?”

Ebru Şallı’nın küçük oğlu Pars Tan, 2020’de uzun süre mücadele ettiği lenfomaya yenilerek hayatını kaybetmişti. Zor günleri büyük oğlunun desteğiyle atlatmaya çalışan eski model, geçtiğimiz ay Beren ile çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşmıştı. 18 yaşındaki Beren Tan, sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu.

Eski mankenin gönderisine; “Tek gerçek aşk”, “Ne çabuk büyümüş”, “Maşallah”, “Bu nasıl yakışıklılık?”, “Hep mutlu olun inşallah”, “Size çok benziyor”, “Ana oğul değil, abla kardeş gibisiniz”, “Ponçiğin abisi”, “Aslan parçası”, “Harikasınız” şeklinde yorumlar yapılmıştı.

ÜNLÜLER KAYITSIZ KALMADI

Oğlu ile mutlulukları yüzlerine yansıyan Ebru Şallı’nın gönderisine; Demet Şener, Nihat Odabaşı, Ebru Akel, Arzu Sabancı, Didem Uzel, Sinem Sülün ve Cengiz Abazoğlu gibi ünlü isimler de mesaj yazmıştı.

BEREN’LE TATİL POZU

Ebru Şallı, geçtiğimiz eylül ayında ise Beren Tan ile tatil pozlarını paylaşmıştı. 18 yaşındaki Beren, yakışıklılığı ve kaslı görüntüsüyle sosyal medyayı ilgi odağı olmuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.