Galatasaray’da Onyekuru alarmı

Galatasaray, Henry Onyekuru’yu tekrar kiralamak isterken, Anderlecht işi bonservisle bitirmek için devreye girdi.

Galatasaray’da Onyekuru alarmı
Yayınlama: 11.04.2020
A+
A-

Geçtiğimiz sezon kazanılan iki kupaya performansıyla büyük katkı sağlayan, bu sezon devre arasında döndüğü Galatasaray’da şampiyonluk ümitlerini yeşerten Henry Onyekuru’ya, yeni bir talip daha çıktı.

Henry Onyekuru’nun eski takımlarından Anderlecht, oyuncunun bonservisini Monaco’dan alabilmek için harekete geçti. Tam da Sarı-Kırmızılılar’ın Onyekuru’yu tekrar kiralamaya çalıştığı günlerde yaşanan bu gelişme, kulüpte tam anlamıyla tedirginlik yaşatıyor.

Sezon başında Henry Onyekuru’yu renklerine katmaya hazırlanırken, Monaco’nun araya girerek 15 milyon Euro ödemesiyle hayal kırıklığı yaşayan Cim Bom, aynı senaryoyu bu kez Anderlecht’in yaşatmasına seyirci kalmak istemiyor.

Cim Bom’un en büyük avantajı…
Onyekuru’nun Galatasaray’da kalmak istemesi, kulübün en büyük avantajı. Sarı-Kırmızılılar, 22 yaşındaki Henry Onyekuru’nun bir an önce kiralık kontratını 1 sezon daha uzatırken, satın alma opsiyonunu da ele geçirmeyi planlıyor.

Henry Onyekuru’dan konuyla ilgili olarak kulübü Monaco ile bir kez daha görüşmesi talep edildi. Tarafların önümüzdeki hafta somut adımlar atması bekleniyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.