Niyazi Koyuncu Kartal’ı fena salladı

2. Kartal Kitap Fuarı’nın açılış gününe katılan şarkıcı Niyazi Koyuncu, Kartallılara doyumsuz anlar yaşattı.

Niyazi Koyuncu Kartal’ı fena salladı
Yayınlama: 11.06.2022
A+
A-

2. Kartal Kitap Fuarı’nın ilk gününde unutulmaz sanatçı Kazım Koyuncu’nun kardeşi ünlü sanatçı Niyazi Koyuncu sahne aldı.

Yaklaşık bir saat sahnede kalan ünlü sanatçı, sevilen Karadeniz türkülerini söyleyerek, Kartallılar’a unutulmaz anlar yaşattı.

Niyazi Koyuncu’nun seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden Kartallılar, konser boyunca horon oynayarak, coşku dolu anlar yaşadı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, konserde ünlü sanatçıya bir teşekkür plaketi takdim ederek, “Kartal’ın birlik ve beraberliğini en iyi şekilde gösteren konserlerden biri oldu. Tüm farklılıklarımızla bir aradayız. Sanatçımız Niyazi Koyuncu’ya ve sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçı Niyazi Koyuncu ise Başkan Gökhan Yüksel’e teşekkür ederek, “Geçtiğimiz günlerde bir konserim iptal oldu. Aynı değer yargılarını taşımıyormuşum. Bence taşıyorum ki, burada hep beraberiz. Bu gece için, başta Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ve sizlere çok ama çok teşekkür ediyorum. Bizi hiçbir şey engelleyemiyor, şarkılarımızı söylemeye devam ediyoruz. Yaşasın sanat!” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.