Palalı Sabri fuhuş baronu çıktı!

‘Palalı Sabri’nin liderliğini yaptığı fuhuş çetesine operasyon! Fuhşa zorlanan 62 kadın koruma altına alındı

Palalı Sabri fuhuş baronu çıktı!
Yayınlama: 13.09.2021
A+
A-

İstanbul’da yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdığı tespit edilen, Gezi Parkı olaylarında palalı saldırgan olarak tanınan Sabri Çelebi’nin suç örgütüne yönelik operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı. Zorla tutulan ve çoğunluğu Fas uyruklu olan 62 mağdur kadının polis ekipleri tarafından koruma altına alındığı operasyon anına ilişkin görüntüler de ortaya çıktı.

İstanbul Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, dün gece saatlerinde Beyoğlu ve Beşiktaş’ta faaliyet gösteren, Taksim Gezi Parkı olaylarında eylemcilere palayla saldıran “Palalı Sabri” olarak anılan Sabri Ç.’nin liderliğini yaptığı suç örgütüne eş zamanlı baskın düzenlendi.
 
YABANCI UYRUKLU ERKEKLERLE FUHŞA ZORLANMIŞLAR
Sabri Ç.’nin Beyoğlu ve Beşiktaş’ta bulunan gece kulübü pansiyon, kuaför salonları ve market işlettiği, burada zorla tutulan geneli Fas uyruklu kadınları özel araçlarla pansiyonlardan aldırıp, gece kulüplerine sevk ederek yine yabancı uyruklu erkeklerle fuhuş yapmaya zorlandıkları belirlendi.
 
6 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Gece kulüplerine baskın düzenleyen ekipler, 6 şüpheliyi gözaltına alırken, zorla tutulan ve çoğunluğu Fas uyruklu olan 62 mağdur kadın ise polis ekiplerince koruma altına alındı.
 
EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ SÜRÜYOR
Örgüt lideri Sabri Ç’nin yurtdışında olduğu ve yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirilirken, gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.


 
“PALALI SABRİ” NE YAPMIŞTI?
Gezi Parkı olayları kapsamında Talimhane’de, eylemcilere pala ile saldıran ve hakkında yakalama kararı çıkartılan Sabri Çelebi ile birlikte 4 kişi hakkında iddianame düzenlenmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen iddianamede şüpheliler Sabri Çelebi, Ahmet Girgin, Şeyhmus Kırmızı ve Murat Ertik’in kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnme suçlarından 9 yıl 9 aydan, 27 yıla kadar hapsi istenmişti.

Sabri Çelebi, Gezi olayları sonrası kendisi için açılan davadan hemen önce Fas’a kaçmış, konuyla ilgili olarak da ‘kaçmadığını’ ve ‘ameliyat olan kayınpederini eşi ve çocuğuyla ziyaret etmeye gittiğini’ ifade etmişti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.