Müge Anlı canlı yayında içini döktü

Müge Anlı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun dert yandığı konuyu anlattı: Hep kadınları haklı gördüğümü söylüyor

Müge Anlı canlı yayında içini döktü
Yayınlama: 15.10.2022
A+
A-

Eski nişanlısı tarafından dolandırıldığı iddiasıyla Japonya’dan Türkiye’ye gelen Yumiko’ya yardım eden Müge Anlı, konuyla ilgili eşinin kendisinde şikayetçi olduğu konuyu anlattı. Olaylarda kadınların tarafını tuttuğu için eşinin kendisine kızdığını söyleyen Anlı, “Bana eşim de kızıyor sen hep kadınların tarafını tutuyorsun diye. Ben kim haklıysa onu söylüyorum” dedi.

Gaziantepli nişanlısı tarafından dolandırıldığını iddia eden Yumiko isimli kadın, Japonya’da Türkiye’ye geldi. Gündüz kuşağının sevilen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert’e başvuran Yumiko, önce nişanlısı ve müstakbel kayınpederi ile yüzleşti sonra da parasını geri aldı. Günlerce bu konuyu çözmeye çalışan Müge Anlı ise geçtiğimiz aylarda evlendiği Emniyet Müdürü eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun kendisinde sevmediği bir özelliğini anlattı.

“EŞİM BU KONUDA KIZIYOR”
Kendisinden yaşça küçük olan nişanlısına hem binlerce lira hem de ailesinden miras kalan bir kolyeyi veren Yumiko’ya tepki gösteren Müge Anlı, “Her zaman haklıyı söylerim” dedi.

Bu konuda eşiyle arasında geçen diyaloğu anlatan Müge Anlı, “Bana eşim de kızıyor ‘sen hep kadınların tarafını tutuyorsun’ diye. Bir şey oldu da geçen bak diyorum burada erkek haklı diyor ki ‘Sanki söylüyorsun’ Kim haklıysa onu söylüyorum. Erkek haklıysa erkek haklı, kadın haklıysa onu söylüyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.