Lionel Messi Barcelona’ya mı dönüyor

Barcelona Teknik Direktörü Xavi, eski takım arkadaşı Lionel Messi’nin Barcelona’daki öyküsünün bitmediğini söyledi.

Lionel Messi Barcelona’ya mı dönüyor
Yayınlama: 27.07.2022
A+
A-

Barcelona ve Lionel Messi’nin hikayesinde bir ihtimal daha var. 2021 yazında 21 yıllık serüvenin ardından Paris Saint Germain’e (PSG) imza atan yıldız oyuncu, Katalan devinin gündeminden düşmüyor.

Barcelona Teknik Direktörü Xavi, eski takım arkadaşının Barcelona’daki öyküsünün bitmediğini söyledi.

Arjantinli oyuncu sorusuna yanıt veren Xavi, “Messi’nin şu anda başka bir kulüple sözleşmesi var. Yakın gelecekte aramıza dönmesi imkansız. Ancak başkanımız Laporta’nın da dediği gibi; Lionel ve Barcelona’nın hikayesi devam edecek. Neler olacağını göreceğiz” dedi.

Xavi’ye göre; La Liga’da 3 sezondur şampiyonluğun uzağında kalan Katalanlar zirveye dönüş için hazır. Genç teknik adam mutlu son için, “Son dönemdeki tablomuza rağmen Lewandowski gibi oyuncular aramıza katılmak istedi. Barça’yı şampiyonluklarla dolu tarihine döndürmek için doğru yoldayız” ifadelerini kullandı.

Kulübün 1 milyar Euro’yu aşan borçlarına rağmen hareketli bir transfer dönemi geçiren Barcelona, 100 milyon euro’dan fazla harcama yaptığı 2022 yazında Robert Lewandowski, Raphinha, Franck Kessie ve Andreas Christensen’i kadrosuna kattı.

REKORLAR KIRDI

Messi, 17 sezon oynadığı Barcelona A Takımı’nda 4’ü UEFA Şampiyonlar Ligi, 10’u İspanya Birinci Ligi (La Liga) olmak üzere 35 kupa kazandı.

Arjantinli futbolcu, 17 sezon oynadığı Barcelona A Takımı’nda 4’ü UEFA Şampiyonlar Ligi, 10’u İspanya Birinci Ligi (La Liga) olmak üzere 35 kupa kazandı.

Katalan ekibiyle 778 resmi maça çıkan Messi, rakip fileleri 672 kez havalandırdı.

Fransız basını, Messi’nin PSG’deki yıllık maaşının, vergiler sonrası yaklaşık 35 milyon Euro olduğunu öne sürmüştü.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.