Demet Özdemir kolunda servet taşıyor

Mini elbiseli pozunu paylaşan Demet Özdemir’in saatinin fiyatı dudak uçuklatıyor!

Demet Özdemir kolunda servet taşıyor
Yayınlama: 29.04.2022
A+
A-

Oğuzhan Koç ile yaz ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Demet Özdemir, 1 hafta önce sosyal medya hesabından göğüs ve göbek dekolteli elbisesiyle verdiği pozunu paylaştı. Oyuncunun giydiği 775 TL’lik elbiseden çok taktığı 176 bin TL’lik saati ağızları açık bıraktı.

Sevilen oyuncu Demet Özdemir, yer aldığı projelerin yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Demet Özdemir, 1 hafta önce dekolteli elbisesiyle bir pozunu paylaştı.

SAATİNİN FİYATI DİKKAT ÇEKTİ

Instagram’da 14,9 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncu Demet Özdemir, 1 hafta önce göğüs ve göbek dekolteli bir elbisesiyle ayna karşısında poz verdi. 

Oyuncu Demet Özdemir’in kalp emojisi koyarak yayınladığı fotoğrafı 611 binden fazla beğeni aldı. Sık sık kıyafetleri ve takıları için harcadığı paralarla gündeme gelen Demet Özdemir’in kombininin fiyatı ortaya çıktı. 

Fenomenler Ne Giymiş isimli Instagram hesabının sayfasının yayınladığı fiyatlara göre Demet Özdemir’in tül detaylı mor elbisesi 775 TL, saati ise tamı tamına 176 bin 800 TL.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.