İstanbul’da tepki çeken görüntüler!

İBB’nin koronavirüs salgını nedeniyle aldığı bir karar vatandaşların tepkisine yol açtı.

İstanbul’da tepki çeken görüntüler!
Yayınlama: 26.03.2020
A+
A-

YENİ GAZETE/ ÖZEL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Koronavirüs salgını nedeniyle aldığı sefer azaltma sayısı vatandaşların tepkisine yol açtı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, bu sabah Twitter hesabından İstanbul’un bazı boş noktalarını paylaştı.

Ancak bu paylaşımın altına çok sayıda tepki geldi.

İBB’nin Koronavirüs salgını nedeniyle ulaşımda sefer sayısını azaltması nedeniyle bazı semtlerde yolcular, otobüslerde ve metrolarda sosyal mesafeyi korumak bir yana adeta üst üste yolculuk yaptı.

Murat Ongun’un paylaşımının altına dolu otobüslerin fotoğraflarını atan İstanbullular şunları söyledi:

 

Sefer saatlerini iptal eden bir anlayıs yuzunden bugun insanlar islerine boyle gitmek zorunda kaldılar.. sosyal mesafe derken siz bunu mu anladiniz?

İstanbul’un sanayi bölgelerinde trafik sıkışıklıkları var. Bu da demek oluyor ki işçiler çalışmak zorunda bırakılmış. Bu görüntülerin pek bir anlamı yok. Çünkü evde izole olan büyüklere çocukları virüsü getirecek. İsteyen Google haritalardan bakabilir.

IBB’nin 5 yıl hizmetsizlik dönemine Corona virüsünden destek geldi.. 

Boş yolları çekme Murat Bey. Sabah ve akşam işe, eve giden işçileri çek! Çalışan İnsanların, evinde oturan  çoluk çocuğuna hangi şartlarda ulaştığını çek, otobüs ve metroları çek bize…

Metro seferlerini azaltarak neyi AMAÇladığınızı söyler misiniz Akıl Küpleri sizi…

Bilerek bu soğuk havada yağmurlu havada sahili sultan Ahmeti ve Haliç’ı gösteriyor. Seferlerini azalttığınız metrobüs Iett ve metroları gösterirsen sevinirim yagver !!!!

Bir de iş saatlerinde çekseydiniz yada otobüslerin hallerini nerede yarı yarıya kuralı? Anca otobüs seferlerini iptal edin.

Siz bu fotoları bağcılar esenyurt güngören de çekin bence. Dolu dolu..

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.